Felicitaties van dijkgraaf Rogier van der Sande voor Bruno van Dunné. Foto: PvdA Voorschoten
Felicitaties van dijkgraaf Rogier van der Sande voor Bruno van Dunné. Foto: PvdA Voorschoten

Bruno van Dunné beëdigd "waterschapper"

Algemeen Regio nieuws

Voorschotenaar Bruno van Dunné (PvdA) is woensdag 3 juli 2019 beëdigd als duo-lid van de Verenigde Vergadering van het Hoogheemraadschap van Rijnland. Hij neemt in het waterschap zitting in de commissie Voldoende Water.

Bruno was de nummer 5 op de PvdA-kieslijst van het waterschap. Door het vertrek van Jeroen Haan (PvdA) als hoogheemraad - hij wordt dijkgraaf van De Stichtse Rijnlanden - is er binnen de PvdA-fractie een plaats vrij gekomen voor de nummer 5 op de lijst. 

Bruno heeft in verschillende functies ervaring opgedaan in de waterproblematiek, bodem- en grondwaterverontreiniging, risicomanagement en financieel management. Momenteel is hij strategisch adviseur bij grote stedelijke vervoersknopen en vervuilde bodem en grond vraagstukken. Van 2010 tot 2018 was hij directeur-bestuurder van Stichting Bodemsanering NS.

Daarvoor van 2006 tot 2010 PvdA wethouder in de gemeente Voorschoten, na eerder daar een periode als gemeenteraadslid te hebben vervuld. Bruno was toen tevens dagelijks bestuurder van Holland Rijnland (samenwerkingsverband van 15 gemeenten) met water als onderdeel van zijn portefeuille.  Hij is goed bekend met de waterketen en waterschappen. Ziet in Rijnland een organisatie die volop in beweging is, wil hier graag betrokken bij zijn en aan bijdragen.
 

Nieuws overzicht

Burgemeester Stemerdink kwam het nog altijd heel fitte echtpaar Van Katwijk feliciteren met het diamanten huwelijk. Foto: PR
Diamanten echtpaar Van Katwijk: altijd trots op elkaar 36 minuten geleden
Afbeelding
Voorschotense Krant vrijdag in de bus en op www.voorschotensekrant.nl 3 uur geleden
Afbeelding
Vol Cultureel Centrum Voorschoten genoot van de KC Big Band! 3 uur geleden
Het bestuur van de Autotocht met vlnr Peter Grimbergen, Joyce Spendel, Tineke van Os, Marijke Kljn en Sander de Ridder. Foto: Pr
De 92e Autotocht Ouden van Dagen is op woensdag 8 mei 4 uur geleden 1
Afbeelding
"BLIJSPEL" VERGETELHEID toneelgroep Voorschoten: alleen nog kaarten voor 6 april 20 uur geleden