Afscheid aan het kampvuur. Groep 8A van de Regenboog had een speciaal feestje. Foto: PR
Afscheid aan het kampvuur. Groep 8A van de Regenboog had een speciaal feestje. Foto: PR

Groep 8A Regenboog neemt in stijl afscheid

Algemeen Regio nieuws

Zaterdag 6 juli was het dan zover! Het afscheid groep 8A van RK de Regenboogschool, geïnitieerd door ouders én in combinatie met Stichting Gewoon Buitenspelen, werd op een wel heel speciale plek gehouden: er werd een echte "Campsite" opgebouwd op de buitenplaats van Beresteijn.

Dit bestond uit een legertent voor de jongens, een wat kleinere tent voor de meiden, aparte slaapplek voor de begeleiders, een "kantine" én ook de Dixi mocht niet ontbreken. 

Rond 16.00 uur stond alles klaar om de 27 kinderen te ontvangen. Terwijl zij hun slaapplek in orde gingen maken was er een gezellige borrel met de ouders. De ouders vertrokken om 18.00 uur en gingen wij van start met een heerlijke BBQ die tot grote vreugde van de kinderen werd afgesloten met dé ijskar van Voorschoten.

Hierna gingen de eettafels aan de kant en werd door DJ Jasper de feestavond geopend. En een feest was t! Afgesloten met wandeling Beresteijn en goeie verhalen aan het kampvuur. Na nog wat nachtelijke uitstapjes keerde de rust een klein beetje terug.

Met de eerste ochtendstralen en het geluid van de vogels vonden onze kinderen dat ze om 05.00 uur genoeg "slaap" hadden gehad. Met een korte nachtrust, een stevig ontbijt werden ze in de ochtend weer door hun ouders opgehaald. Het was een belevenis én een prachtige afsluiter van mooie Regenboog jaren. 

Dit alles was niet mogelijk geweest zonder de inzet van Marnix en Michiel (Stichting Gewoon Buitenspelen), Dirk van de Broek, Coen Arbouw (Arbouw Scharrelvlees), Moments IJssalon, Vertelman Groente & Fruit, Meqor Olijven Voorschotense Markt, Vis en Snacks Ockenburgh. 

Namens alle kinderen heel erg bedankt!
 

Nieuws overzicht

De bewoners van de Brunita J. Gemmekelaan protesteren al sinds vorig jaar tegen de komst van flexwoningen op het Geestwoningpad.
Buurt opgelucht: géén flexwoningen op Geestwoningpad 6 uur geleden
Afbeelding
Van chaotische hoofd naar innerlijke kind 6 uur geleden
Afbeelding
Wereldwinkel Voorschoten: volop keus voor moederdag! 6 uur geleden
Afbeelding
Intratuin rijdt mee in de Bloemencorso met betoverende auto 6 uur geleden
Afbeelding
Lang zal hij leven! 11 uur geleden