Afbeelding

Trainster Margritha Hoogeboom vertrekt bij Slank en Kwiek

Sport Sport

Margritha Meijer was 9 jaar toen op zij gym kwam. Zij werd begin 1971 lid van gymnastiekvereniging SLANK EN KWIEK Voorschoten en is met 48 jaar onafgebroken lidmaatschap van S&K één de langdurigste leden van S&K.

Margritha kon verdienstelijk turnen en wist menige prijs op regionaal- en provinciaalniveau in de wacht te slepen. Als veelal gebruikelijk, ging Margritha ook op trainerscursus en wist op 17 jarige leeftijd haar bevoegdheid om les te geven te bemachtigen. Zij ging in 1979 als turncoach aan de slag met de leden van SLANK EN KWIEK, maar geleidelijk veranderde in de jaren daarna de interesse en werd het turnen verruild voor de tak van gymnastiek met de naam Aerobics. Ook daarin was zij zeer succesvol en heeft dit jaren volgehouden. De dames van de Aerobics hebben het super naar hun zin gehad. Maar helaas: na 40 jaar lesgeven besloot Margritha er mee op te houden. Om die reden was 10 juli 2019 de laatste lesdag Aerobics.

Margritha stilletjes te laten vertrekken was niet aan de orde. Het bestuur van SLANK EN KWIEK vond dat 40 jaar lesgeven niet afgedaan kon worden met alleen een bloemetje, maar een gekwalificeerde reden om Margritha Hoogeboom ook te bedanken met een benoeming tot ERELID van SLANK EN KWIEK.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Voorschotense Krant vrijdag in de bus en op www.voorschotensekrant.nl 9 uur geleden
Afbeelding
"BLIJSPEL" VERGETELHEID toneelgroep Voorschoten: alleen nog kaarten voor 6 april 13 uur geleden
Afbeelding
Leerlingen Gevers: oorlogsverhalen blijven vertellen 18 uur geleden
Jesper Zonneveld neemt per 1 april Heymans IJzerwaren aan het Treubplein 6, over van Bob Heijmans. Foto: Nelleke de Vries
Heymans IJzerwaren heeft nieuwe eigenaar: Jesper Zonneveld 23 uur geleden 27
De familie van Ton is blij met het speciale bankje
Een eigen bankje met plaquette voor Ton van der Pol 27 mrt, 15:44 9