Afbeelding

Open week Knooppunt

Human Interest

Voorschoten - Van 7-14 september houdt Het Knooppunt weer open week: Alle lessen zijn gratis, en er zijn veel leuke en inspirerende workshops . Check het rooster op de website van het Knooppunt hetknooppunt.nu om je in te schrijven voor een bepaalde les of workshop.

Het Knooppunt is de plek voor iedereen
Van ongeboren tot heel oud. Je kunt cursussen en workshops volgen omtrent natuurlijke lifestyle en gezond bewegen, waaronder yoga, meditatie, dans, pilates en coaching. Even helemaal tot jezelf komen of juist samen met partner of kind. Een plek waar je verbinding voelt met de mensen om je heen en kunt werken aan verdieping en het verbeteren van je gezondheid.

Je vindt hier workshops op het gebied van yoga, pilates, mindfulness en meditatie, maar ook babydragen, EHBO, gezonde voeding, creatief bewegen en natuurlijk ouderschap. Ook zijn er regelmatig workshops voor kinderen, zoals kinderyoga, coaching en peuterdans.

Je vindt onze studio in Voorschoten, 10 minuten van het centrum van Leiden. We hebben gratis parkeergelegenheid voor de deur, ideaal toch?

Nieuws overzicht

Afbeelding
Kinderpartijtje in het filmtheater 4 uur geleden
Het trieste resultaat van één nacht vorst. 90% van de druivenoogst is mislukt.
Vorst nekt druivenoogst Chateau Deux Filles 6 uur geleden
Anja en Zhang Hu zijn al 25 jaar eigenaar van Restaurant Alexander. Een must voor de liefhebbers van de echte Chinese keuken. Foto: PR
Restaurant Alexander: de echte traditionele Chinese keuken 7 uur geleden
Na afloop werd er nog druk gediscussieerd over de antwoorden. Het bleef nog lang gezellig!
Ruim 180 deelnemers aan Oranje Pubquizzen 12 uur geleden 5
Afbeelding
Volleybalrecreanten Gemini Kangeroes zoeken sociale spelers 23 apr, 16:10