Afbeelding

toppianist Rob van Bavel opent nieuw seizoen PJPJ

Cultuur Kunst & Cultuur

Op zaterdagavond 7 september sieren jong jazztalent en een nationale topmusicus het openingsconcert van Podium Jong Professionals Jazz (PJPJ) in het Cultureel Centrum.

Optreden van pianist Rob van Bavel; meervoudig prijswinnaar van o.a. de Wessel Ilcken jazz Award de 2e prijs op de eerste " Thelonious Monk Jazzpiano Competition " in Washington en een edison voor zijn pianotrio CD. Rob is tevens pianodocent aan Conservatorium Amsterdam en het Koninklijk Conservatorium Den Haag.

Samen met jong zangtalent Cúnla Williams en een ritmesectie met bassist Alessio Calore en drummer Dimitris Koutantos komt hij het openingsconcert van dit nieuwe jazzseizoen verzorgen. Cúnla Williams groeide op in Noord Holland en is een jonge talentvolle zangeres studerend aan het Koninklijk Conservatorium. Met een diepe passie en liefde voor jazz en zijn rijke historie brengt ze een mix van bekende en meer obscure standards ten gehore. Geïnspireerd door artiesten zoals Blossom Dearie, Cecile Mclorin Salvant en Chet Baker uit Cúnla zich lyrisch en expressief op het podium.

Aanvang concert: 20:00 uur, entree: 7 euro 

Voor meer info zie : www.pjpj.nl 
 

Nieuws overzicht

De bewoners van de Brunita J. Gemmekelaan protesteren al sinds vorig jaar tegen de komst van flexwoningen op het Geestwoningpad.
Buurt opgelucht: géén flexwoningen op Geestwoningpad 5 uur geleden
Afbeelding
Van chaotische hoofd naar innerlijke kind 5 uur geleden
Afbeelding
Wereldwinkel Voorschoten: volop keus voor moederdag! 5 uur geleden
Afbeelding
Intratuin rijdt mee in de Bloemencorso met betoverende auto 5 uur geleden
Afbeelding
Lang zal hij leven! 11 uur geleden