Kelvin Lin is al heel wat lof toegezongen maar toch verrast door het winnen van de Gouden Pollepel in de regio
Kelvin Lin is al heel wat lof toegezongen maar toch verrast door het winnen van de Gouden Pollepel in de regio

Gouden Pollepel voor Kelvin Lin!

Algemeen

Kelvin wist dat hij in de Gouden Pollepel editie van het AD Haagsche Courant hoog had gescoord, maar was vanmorgen toch aangenaam verrast toen de redactie van het AD met een fles champagne en een grote bos bloemen op de stoep stond: Kelvin mag de Gouden Pollepel 2019 in onze regio op zijn naam schrijven!

'Waanzinnig goed en spannend eten in Voorschoten: chef-kok Kevin Lin is ervaren en gedreven vakman', schrijft het AD in zijn beoordeling. Het is niet eerder voorgekomen dat er voor alle gerechten een 9 is gegeven. Dat het totaal op 8,5 is uitgekomen komt omdat op sfeer een 7 werd gescoord. 'Die 7 hebben we gekregen omdat Nayolie vrij klein is', weet Kelvin. De fijnproevers die inmiddels na de publicaties in het AD, Trouw en de Telegraaf uit het hele land komen laten zich door deze beperkte ruimte niet weerhouden om naar Voorschoten af te reizen. 'Het betekent wel dat wij elke avond (behalve zondag en maandag dan is Nayolie dicht) vol zitten en dat er een wachtlijst van enkele weken is. Nu wij in het nieuws komen met de Gouden Pollepel zullen de wachtlijsten mogelijk nog langer worden', voorspelt Kelvin.

Het geheim van Nayolie is de modern Aziatische keuken met door Kelvin zelf ontwikkelde verrassende smaak combinaties, niet alleen verrukkelijk maar ook een lust voor het oog!

Nieuws overzicht

De bewoners van de Brunita J. Gemmekelaan protesteren al sinds vorig jaar tegen de komst van flexwoningen op het Geestwoningpad.
Buurt opgelucht: géén flexwoningen op Geestwoningpad 59 minuten geleden
Afbeelding
Wereldwinkel Voorschoten: volop keus voor moederdag! 1 uur geleden
Afbeelding
Intratuin rijdt mee in de Bloemencorso met betoverende auto 1 uur geleden
Afbeelding
Lang zal hij leven! 6 uur geleden
Afbeelding
Voorschotense Krant morgen in de bus en nu al online 18 uur geleden