Afbeelding

Soroptimistclub in actie

Algemeen Regio nieuws

Ter viering van haar 35-jarig bestaan organiseert Soroptimistclub Wassenaar / Voorschoten e.o. diverse lokale acties om geld in te zamelen voor School for Justice. 
De club is onderdeel van de grootste internationale organisatie van vakvrouwen die zich wereldwijd inzetten om de positie en de rechten van vrouwen en meisjes te verbeteren.

Geslaagde bridgedrive
Tijdens een gezellige bridgedrive in complex Duinstede in Wassenaar op 5 oktober jl. streden 44 bridgeparen om de eer én voor het goede doel.
Dankzij de bridgers en diverse sponsors werd ruim € 3.000,- opgehaald. Met dit geld worden opleidingskosten gefinancierd van meisjes die zijn bevrijd uit gedwongen prostitutie in India en Nepal. Deze meisjes worden begeleid in het verwerken van hun trauma's en het starten van een opleiding tot advocaat, rechter, maatschappelijk werker of een ander beroep in de juridische sector.

Eerstvolgende actie: 29 oktober film Trade
In samenwerking met het filmhuis Wassenaar wordt op dinsdagavond 29 oktober de film Trade vertoond.
Trade is het verhaal van een dertien jarig meisje dat op een dag zomaar verdwijnt in Mexico-Stad. Doodsbang en zonder te weten waar ze aan toe is, wordt ze ontvoerd door een Russische bende. Dan begint er voor haar een nachtmerrie waaruit ze zo snel mogelijk hoopt te ontwaken.
Kaartjes voor deze film kosten € 15,-  Dit is inclusief een opslag ten bate van School for Justice. 

Reserveren voor deze bijzondere film kan uitsluitend via soroptimistfilmactie@gmail.com.
 

Nieuws overzicht

De bewoners van de Brunita J. Gemmekelaan protesteren al sinds vorig jaar tegen de komst van flexwoningen op het Geestwoningpad.
Buurt opgelucht: géén flexwoningen op Geestwoningpad 1 uur geleden
Afbeelding
Wereldwinkel Voorschoten: volop keus voor moederdag! 2 uur geleden
Afbeelding
Intratuin rijdt mee in de Bloemencorso met betoverende auto 2 uur geleden
Afbeelding
Lang zal hij leven! 7 uur geleden
Afbeelding
Voorschotense Krant morgen in de bus en nu al online 19 uur geleden