Topgitarist Eef Albers treedt op 9 november op in het Cultureel Centrum. Foto: PJPJ
Topgitarist Eef Albers treedt op 9 november op in het Cultureel Centrum. Foto: PJPJ

Topgitarist Eef Albers bij PJPJ in Cultureel Centrum

Cultuur Kunst & Cultuur

Op zaterdagavond 9 november aanstaande om 20:00 uur is er weer een bijzonder jazzconcert bij Podium Jong Professionals Jazz in het Cultureel Centrum. De formatie 'Sitting Horns' met 5 jonge jazztalenten; Kasper Moliin uit Denemarken, alt sax/composities, Magnuss Baugis uit Letland op trompet/zang, Ukko Heinonen uit Finland, tenor sax, Simon Kalker uit Nederland op contrabas en de uit België afkomstige drummer Kobe Gregoir zullen samen met Eminence Grise gitarist Eef Albers (o.a. bekend van Thijs van Leer, Focus, Topaz en het Eef Albers Trio met Cesar Zuiderwijk en Rinus Gerritsen) een afwisselend concert verzorgen.

Eef Albers is vanaf zijn 16e jaar al professional en staat bekend om zijn soms onnavolgbare maar smaakvolle en creatieve gitaarpartijen. De 'Sitting Horns' is een jonge jazzformatie van deze tijd die ook barst van de creativiteit. De combinatie met Eef Albers wordt een unieke gebeurtenis. Dit is een éénmalig concert en Eef komt speciaal over uit Spanje waar hij tegenwoordig woont. Tot voor 3 jaar geleden was hij nog hoofdvakdocent gitaar aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag en gitaardocent aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Entree: 7 euro. Tot 18 jaar gratis toegang!

Zie voor meer info: www.pjpj.nl 
 

Nieuws overzicht

Anja en Zhang Hu zijn al 25 jaar eigenaar van Restaurant Alexander. Een must voor de liefhebbers van de echte Chinese keuken. Foto: PR
Restaurant Alexander: de echte traditionele Chinese keuken 47 minuten geleden
Na afloop werd er nog druk gediscussieerd over de antwoorden. Het bleef nog lang gezellig!
Ruim 180 deelnemers aan Oranje Pubquizzen 5 uur geleden 2
Afbeelding
Volleybalrecreanten Gemini Kangeroes zoeken sociale spelers 23 uur geleden
Jan Spit (l) en Hans Dijksterhuis organiseren ook dit jaar het Voorschoten Open op 25 mei. Foto: VSK
13e editie Voorschoten Open Golf op zaterdag 25 mei 23 apr, 10:00
Afbeelding
Depressievereniging afdeling Leiden heeft ruimte voor nieuwe deelnemers!! 23 apr, 09:59