Afbeelding

Kerstspullen- en verlichting bij Repair Café

Algemeen Regio nieuws

Op zaterdag 30 november 2019 is Repair Café Voorschoten weer geopend van 10.00 uur tot 15.00 uur in het atelier Zij aan Zij van de Gemiva-SVG Groep in de passage aan de Schoolstraat 100 en 108 in Voorschoten. Voor onze laatste reparatiedag van dit jaar is ons thema "Kerstspullen- en verlichting" maar ook voor andere defecte spullen, zoals elektrische apparaten, fietsen, speelgoed, meubilair, kleding en overige textiel artikelen staan wij weer voor u klaar.

Een bezoek aan het Repair Café Voorschoten is kosteloos, maar voor benodigde onderdelen zoals stekkers, lampen, batterijen vragen wij wel een kleine financiële vergoeding. Ook een vrijwillige financiële bijdrage van iedere bezoeker wordt op prijs gesteld, waarvan wij weer gereedschappen en onderdelen kunnen aanschaffen.

Het Repair Café Voorschoten wordt mede mogelijk gemaakt door Gemiva-SVG Groep, de firma Heijmans en het Albert Heijn filiaal in Voorschoten.

Repair Café Voorschoten is altijd de laatste zaterdag van de maand geopend, maar in december zijn wij gesloten en is hierdoor de eerst volgende reparatiedag pas op 25 januari 2020. De afgelopen reparatiedag werd weer druk bezocht met ruim 70 bezoekers en wij verwachten ook dit keer weer een hoge opkomst en wij zien u dan ook weer graag op onze laatste reparatiedag van dit jaar op zaterdag 30 november 2019.   
 

Nieuws overzicht

Afbeelding
Leerlingen Gevers: oorlogsverhalen blijven vertellen 2 uur geleden
Jesper Zonneveld neemt per 1 april Heymans IJzerwaren aan het Treubplein 6, over van Bob Heijmans. Foto: Nelleke de Vries
Heymans IJzerwaren heeft nieuwe eigenaar: Jesper Zonneveld 7 uur geleden 18
De familie van Ton is blij met het speciale bankje
Een eigen bankje met plaquette voor Ton van der Pol gisteren 9
Onlangs werd 25 jaar aangepast roeien, gevierd bij Roeivereniging Rijnland
25 jaar aangepast roeien binnen roeivereniging Rijnland 27 mrt, 13:31
Afbeelding
MHC Forescate JO14-2 toont teamspirit tegen koploper Rijswijk 27 mrt, 13:24