Afbeelding

ToPaasKoor voor mensen mét en zonder dementie

Cultuur Kunst & Cultuur

Voorschoten / Leiden - Op 4 april 2020 vindt voor de 2e keer een uniek concert plaats in de Vredeskerk in Leiden. Onder begeleiding van dirigent Rozemarijn Kalis werken in het ToPaasKoor mensen mét en mensen zónder dementie en/of afasie samen toe naar een concert waarin delen van de Matthäus Passion van J.S. Bach worden gezongen. Wij zoeken mensen mét en zónder dementie die hieraan deel willen nemen. 

Heeft u passie voor de Matthäus Passion? Meld u dan aan voor het ToPaasKoor! Is zingen van de Matthäus Passion uw passie en heeft u dementie of afasie? Mail voor meer informatie en inschrijving naar expertisecentrumdementie@topaz.nl Kosten voor deelname zijn € 25,- voor mensen met dementie/afasie. 

Ook zijn wij op zoek naar steunzangers die vaker de Matthäus Passion hebben gezongen. Wilt u een bijdrage leveren aan dit mooie initiatief, dan kunt u zich eveneens aanmelden via bovengenoemd e-mailadres. Aan steunzangers vragen wij een bijdrage van € 50,-.

De repetities vinden plaats op de volgende 7 zaterdagochtenden: 11/1, 25/1, 15/2, 22/2, 7/3, 21/3, 27/3 van 10.00-12.00 uur in Topaz Overrhyn, Willem de Zwijgerlaan 44 in Leiden. 
 

Nieuws overzicht

De bewoners van de Brunita J. Gemmekelaan protesteren al sinds vorig jaar tegen de komst van flexwoningen op het Geestwoningpad.
Buurt opgelucht: géén flexwoningen op Geestwoningpad 4 uur geleden
Afbeelding
Van chaotische hoofd naar innerlijke kind 4 uur geleden
Afbeelding
Wereldwinkel Voorschoten: volop keus voor moederdag! 4 uur geleden
Afbeelding
Intratuin rijdt mee in de Bloemencorso met betoverende auto 4 uur geleden
Afbeelding
Lang zal hij leven! 10 uur geleden