Foto: M.A. Mimpen
Foto: M.A. Mimpen

Sinterklaas bezoekt soosmiddag VOV

Algemeen

Vrijdagmiddag 27 november tijdens de wekelijkse soosmiddag van de VOV- Vereniging Ouderenbelang Voorschoten - werden de leden verrast met een bezoek van Sint Nicolaas en twee van zijn Pieten. Vele VOV leden hadden daar vast al stilletjes op gehoopt, want de opkomst was zeer groot, geen stoel bleef onbezet.

De Goedheiligman had voor iedereen iets lekkers bij zich, wat in dankbaarheid werd aanvaard. Enkele soosbezoekers werden apart naar voren gehaald en in het zonnetje gezet. Nadat de Sint nog een spelletje Bingo had verzorgd werd hij onder vrolijk gezang weer uitgezwaaid, maar niet voordat hij beloofd had om volgend jaar weer een bezoek in te plannen.

De soosmiddag is elke vrijdagmiddag van 13.00 tot 16.30 uur in het gebouw van de VOV aan de Professor Einsteinlaan 3. Tijdens deze middag kan men onder ander kaarten, rummicup spelen of gewoon lekker met elkaar kletsen. Ook interesse in de soosmiddag? Loop gewoon eens binnen op vrijdagmiddag en kom kijken. Voor meer informatie, bel met Thea Zweers, tel. (071) 561 40 84.

Nieuws overzicht

De bewoners van de Brunita J. Gemmekelaan protesteren al sinds vorig jaar tegen de komst van flexwoningen op het Geestwoningpad.
Buurt opgelucht: géén flexwoningen op Geestwoningpad 5 uur geleden
Afbeelding
Van chaotische hoofd naar innerlijke kind 5 uur geleden
Afbeelding
Wereldwinkel Voorschoten: volop keus voor moederdag! 5 uur geleden
Afbeelding
Intratuin rijdt mee in de Bloemencorso met betoverende auto 5 uur geleden
Afbeelding
Lang zal hij leven! 11 uur geleden