<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Joke van Brecht (l) en Tirza van der Meijden. Foto: EHBO Voorschoten
Joke van Brecht (l) en Tirza van der Meijden. Foto: EHBO Voorschoten
Regio nieuws

Joke van Brecht, erelid EHBO Vereniging Voorschoten

Op 28 november werd de Algemene Leden Vergadering van de EHBO Vereniging Voorschoten gehouden. Na de gebruikelijke onderwerpen als het jaarverslag en de financiën was er een bijzonder moment: Joke van Brecht werd benoemd als erelid van de vereniging. 

Joke haalde in 1986 haar EHBO-diploma en sindsdien heeft zij zich op verschillende manieren ingezet voor de vereniging. Zo is zij vaak aanwezig geweest als vrijwilliger tijdens diverse evenementen, waar zij al vele pleisters heeft geplakt en mensen heeft verbonden. 

Daarnaast zet Joke zich al jaren in voor de Jeugd-EHBO op zes Voorschotense scholen, waarbij de leerlingen van groep 8 EHBO-les krijgen en de diverse vaardigheden oefenen. Op basisschool de Vos geeft Joke zelfs de lessen zelf en veel kinderen herkennen haar dan inmiddels ook. Als de examens afgenomen moeten worden, is Joke bijna altijd van de partij en zij ondersteunt tevens onze coördinator Jeugd-EHBO Mariëtte van den Berg.

Ook voor het bestuur is Joke al jaren een grote hulp. Zij verricht diverse hand- en spandiensten en is nooit te beroerd te helpen waar dat nodig is.

Uiteraard wilden wij als EHBO-bestuur Joke bedanken voor haar jarenlange inzet en het erelidmaatschap vonden wij dan ook zeker op zijn plaats. Naast het lidmaatschap wilden wij Joke iets tastbaars geven en dat werd een onderscheiding  in de vorm van een bronzen beeldje van twee handen die geschud worden. Een grote bos bloemen hoort daar natuurlijk ook bij!
Wij hopen Joke nog lang als lid van onze vereniging te mogen houden en danken haar nogmaals voor haar bijzondere inzet!

De EHBO Vereniging Voorschoten verzorgt EHBO- en reanimatielessen (zowel voor beginners als voor gevorderden) en korte cursussen en workshops "EHBO aan Kinderen" en "Sportletsel". Daarnaast verzorgen wij de EHBO-inzet bij diverse evenementen in Voorschoten. Hebt u interesse in één van onze lessen of organiseert u een evenement waarbij u onze hulp goed kunt gebruiken, stuur dan een mail naar info@ehbovoorschoten.nl . Hier kunt u ook naar mailen het u interessant lijkt het EHBO-bestuur te komen versterken.


 
 


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten