Afbeelding

Vacature voorzitter vereniging Noord-Hofland

Algemeen

De voorzitter van de wijkvereniging Noord-Hofland, Sjaak Spann, heeft na 18 jaar aangegeven het voorzitterschap te willen neerleggen. Daarom is de vereniging Noord-Hofland op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde voorzitter (m/v) die Sjaak Spann op zal willen volgen.

De voorzitter behartigt de belangen van de vereniging Noord-Hofland en haar activiteitencentrum Alettahof. Bij voorkeur heeft de kandidaat enige bestuurservaring en affiniteit met het maatschappelijke doel van de vereniging.

Hij/zij beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden; zit de maandelijkse bestuursvergaderingen voor; onderhoudt contact met gemeentebestuur, politieke en maatschappelijke organisaties en andere verenigingen; coördineert, samen met bestuur, de taken en doelen van de diverse activiteiten en heeft het vermogen om te stimuleren en te inspireren, door enthousiasme en deskundigheid;

Het doel van de vereniging is het beheren van het activiteitencentrum Alettahof ten behoeve van de jeugd en inwoners van Noord-Hofland, en het bevorderen en uitvoeren van activiteiten gericht op ontplooiing van recreatieve en sociale mogelijkheden van de jeugd en de inwoners van Noord-Hofland.

De vereniging Noord-Hofland is een actieve, creatieve en betrokken wijkvereniging die functioneert als verbindende schakel voor de inwoners van m.n. de wijk Noord-Hofland onder het motto: Samen maken we de buurt nog mooier!

In ons activiteitencentrum Alettahof zijn wekelijks 400 leden actief. De activiteiten zijn o.a. bezig zijn met keramiek, schilderen, fotografie, yoga, tekenen, bridgen en klaverjassen.

Daarnaast wordt er wekelijks gerepeteerd door een zang en dansvereniging en kun je Engelse les volgen.

De ouderen uit de wijk komen wekelijks op woensdagochtend naar ons seniorencafé.

Bent u geïnteresseerd in deze bestuursfuncie?
Neem dan contact op met onze huidige voorzitter: Sjaak Spann, telefoon: 071-5316388

Nieuws overzicht

Afbeelding
Vol Cultureel Centrum Voorschoten genoot van de KC Big Band! 8 minuten geleden
Het bestuur van de Autotocht met vlnr Peter Grimbergen, Joyce Spendel, Tineke van Os, Marijke Kljn en Sander de Ridder. Foto: Pr
De 92e Autotocht Ouden van Dagen is op woensdag 8 mei 25 minuten geleden
Afbeelding
"BLIJSPEL" VERGETELHEID toneelgroep Voorschoten: alleen nog kaarten voor 6 april 16 uur geleden
Afbeelding
Leerlingen Gevers: oorlogsverhalen blijven vertellen 21 uur geleden
Jesper Zonneveld neemt per 1 april Heymans IJzerwaren aan het Treubplein 6, over van Bob Heijmans. Foto: Nelleke de Vries
Heymans IJzerwaren heeft nieuwe eigenaar: Jesper Zonneveld 28 mrt, 09:00 27