Tyler’s heeft een prachtige collectie sieraden van goud en zilver vaak gecombineerd met parels en edelstenen en is geopend van dinsdag t/m zaterdagvan 10.00 tot 17.00 uur. Foto: Vsk
Tyler’s heeft een prachtige collectie sieraden van goud en zilver vaak gecombineerd met parels en edelstenen en is geopend van dinsdag t/m zaterdagvan 10.00 tot 17.00 uur. Foto: Vsk

Nieuw: Tyler's aan het Kerkplein in Voorschoten

Zakelijk

Op één van de mooiste plekjes in het centrum van Voorschoten, tegenover de dorpskerk aan het Kerkplein 1A, heeft Clare Tyler op 30 november haar juwelierszaak geopend.

Voorschoten - Clare heeft de goudsmid opleiding aan de vakschool in Schoonhoven gevolgd. 'Edelsmeden is een prachtig vak maar mijn passie gaat uit naar edelstenen', vertelt zij. 'Na mijn edelsmid opleiding heb ik aanvullend een opleiding edelsteenkunde gevolgd. De afgelopen 12,5 jaar werkte ik bij een juwelier in Den Haag en toen ik hoorde dat juwelier Van Dam met zijn zaak was gestopt, besloot ik in Voorschoten mijn eigen zaak te beginnen.

Op haar website www.tylerssieraden.nl vind je een overzicht van de collectie die is samengesteld uit sieraden van goudsmeden en ontwerpers uit binnen en buitenland.Clare verkoopt niet alleen sieraden maar ontwerpt en repareert ook. 'Ik houd ervan om sieraden, vaak erfstukken, eigentijds te maken door ze te mixen met bijvoorbeeld edelstenen en gouden of zilveren toevoegingen.
Persoonlijk contact met mijn klanten vind ik belangrijk. Als ik iets ontwerp of verander aan een sieraad, wil ik rekening kunnen houden met hun smaak en voorkeur voor kleuren om zo een sieraad te maken dat past bij degene die het gaat dragen'.

Openingstijden: dinsdag t/m zaterdagvan 10.00 tot 17.00 uur.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Lang zal hij leven! 34 minuten geleden
Afbeelding
Voorschotense Krant morgen in de bus en nu al online 11 uur geleden
Afbeelding
Fortgensschool schaakkampioen van district Leiden 13 uur geleden 1
Afbeelding
Mis het niet: De Goed Voor Elkaar Show 2024! 18 uur geleden
Wethouder Paul de Bruijn kwam Imadeddine Hader van de Stichting Assalem feliciteren. Foto's: VSK
Het begin van een traditie: samen het Suikerfeest vieren gisteren 1