Afbeelding
Foto: Picasa

Rouwtherapeut Anne Remijn draagt gedichten voor

Cultuur

Op 26 januari draagt rouwtherapeut Anne Remijn uit Voorschoten gedichten voor uit haar laatste bundel 'Rouwen tussen eb en vloed' bij Sijthoff kunst en cultuur in Leiden.

Anne Remijn schrijft poëzie geïnspireerd op het werk in haar praktijk Eb en Vloed. Zij verwoordt de rouw van de mensen die zij ontmoet in haar praktijk en in de lotgenotengroepen die zij begeleidt. De metaforen van de zee roepen herkenning op. Haar gedichten worden gebruikt bij uitvaarten, scholingen over rouw en groepsbijeenkomsten.

De Voorschotense cellist Ruud Meester zal samen met pianiste Irina Bodrenkova haar gedichten met bijpassende muziek omlijsten.

Het programma duurt van 15.00-17.00 uur. Er is gelegenheid tot reactie op de gedichten.

Reserveren is mogelijk via www.sijthoff-leiden.nl/agenda/cultuurcafe-rouwen-tussen-eb-en-vloed/   Het boek 'Rouwen tussen eb en vloed' is uitgegeven bij uitgeverij Eigenzinnig en is verkrijgbaar via de boekhandel en op deze middag bij Sijthoff. 
 

Nieuws overzicht

Afbeelding
Vol Cultureel Centrum Voorschoten genoot van de KC Big Band! 26 minuten geleden
Het bestuur van de Autotocht met vlnr Peter Grimbergen, Joyce Spendel, Tineke van Os, Marijke Kljn en Sander de Ridder. Foto: Pr
De 92e Autotocht Ouden van Dagen is op woensdag 8 mei 43 minuten geleden
Afbeelding
"BLIJSPEL" VERGETELHEID toneelgroep Voorschoten: alleen nog kaarten voor 6 april 16 uur geleden
Afbeelding
Leerlingen Gevers: oorlogsverhalen blijven vertellen 22 uur geleden
Jesper Zonneveld neemt per 1 april Heymans IJzerwaren aan het Treubplein 6, over van Bob Heijmans. Foto: Nelleke de Vries
Heymans IJzerwaren heeft nieuwe eigenaar: Jesper Zonneveld 28 mrt, 09:00 27