Pupillen. Foto: HSV Adegeest
Pupillen. Foto: HSV Adegeest

Gratis proberen in februari: honkbal en softbal bij HSV-Adegeest

Sport Sport

Zoek je een nieuwe en uitdagende sport voor jou en/of je kinderen? Train in februari gratis mee met een van de zestien gezellige teams bij HSV-Adegeest! Je hoeft alleen even te mailen met daarin naam, leeftijd en contactgegevens naar meetrainen@hsv-adegeest.nl

Met teams van alle leeftijden is er voor iedereen van 6 jaar en ouder plek bij Adegeest. We hebben bovendien in 2020 een gloednieuw team voor meiden tussen de 10 en 14 jaar waar nog ruim plek is voor nieuwe teamgenoten.

Of je nu graag eens een teamsport wilt spelen, gewoon lekker buiten actief wilt zijn, competitief bent of juist meer van de "extra innings", honkbal en softbal hebben het allemaal. Adegeest is een echte familieclub, waar in het weekend altijd veel leuke wedstrijden te zien zijn. Kom gerust eens kijken! Vanaf april start het competitieseizoen, dat loopt tot in oktober met een vrije periode in de zomervakantie.

Heb je wat minder tijd? Ook dan kun je bij Adegeest terecht. Maandagavond traint en speelt ons gemengde slowpitch-team zo nu en dan een wedstrijdje.

Honkbal en softbal zijn heel bekende en populaire sporten in Amerika. De enige sporten waar slaan en stelen mag! Hoewel honk- en softbal in Nederland minder worden gespeeld, doen onze nationale teams in Europa en daarbuiten mee in de top van de wereld. We hopen dat deze veelzijdige sport, waar teamgevoel, techniek, tactiek en explosiviteit en inzicht samenkomen, weer gaat groeien! Doe je mee?

www.hsv-adegeest.nl

meetrainen@hsv-adegeest.nl

Nieuws overzicht

Afbeelding
Cyberaanval op gemeente afgeslagen 1 uur geleden
In mei en juni komt de bodyscan weer naar Drogisterij De Pauw van eigenaresse Veronica de Smit. Inschrijven kan vanaf nu. Foto: VSK
Ook dit jaar de bodyscan bij Drogisterij De Pauw 4 uur geleden
Afbeelding
Kasteel Duivenvoorde is weer open met een nieuwe expositie 4 uur geleden
De Cirkelbus verzorgde weer een kleurrijke tocht voor abonnees.
Naar de bollen: de Cirkelbus reed vier keer 5 uur geleden
Afbeelding
Kinderpartijtje in het filmtheater 20 uur geleden