Afbeelding

BUITENKANSJE OM IETS BIJZONDERS OP DE KOP TE TIKKEN!

Algemeen

Voorschoten - Op zaterdag 14 maart aanstaande is er in het gebouw van de Vereniging Ouderenbelang Voorschoten VOV aan de Prof. Einsteinlaan 3, een heel bijzondere markt. Op die dag gaan de leden van de VOV namelijk hun overbodige spullen te koop aan bieden tegen een kleine vergoeding. Denk hierbij aan serviezen, kunst, kleding en degelijke; alles schoon en nog mooi. Veel van onze leden zijn kleiner gaan wonen en de gezinssamenstelling is gereduceerd . Dan is het tijd om te gaan 'ontspullen' en al deze spullen verdienen beslist nog een tweede kans.

Er zijn een aantal heel bijzondere objecten bij. Dit is beslist een buitenkansje om voor een klein prijsje iets bijzonders op de kop te tikken! Koffie, thee en andere consumpties zijn verkrijgbaar. Verkoop is allen voor leden van de VOV, maar iedereen mag kopen en is van harte welkom op zaterdag 14 maart tussen 10:00 en 16:00 uur. Noteer het alvast in uw agenda en mis het niet!

Voor meer informatie kunt u terecht bij Dik en Thea Zweers, tel (071) 561 40 84 of via email: thealuyten10@gmail.com

Afbeelding

Nieuws overzicht

Afbeelding
Toerclub Stompwijk organiseert 31e Elfdorpentocht 2 uur geleden
Afbeelding
Activiteiten meivakantie bij Intratuin 6 uur geleden
Binnenkort komt het eerste boek van Astrid Janson over haar hechtingsstoornis uit. Tegelijkertijd is ze hobbyfotograaf en exposeert in Amersfoort. Foto: VSK
Ontmoeting bij de Dorpspomp 7 uur geleden
Afbeelding
Vacature doktersassistente 7 uur geleden 1
Afbeelding
Cyberaanval op gemeente afgeslagen 9 uur geleden