Een speciale demodag koffiezetten in de winkel van Gerard de Ru aan de Voorstraat. Foto: VSK
Een speciale demodag koffiezetten in de winkel van Gerard de Ru aan de Voorstraat. Foto: VSK

Barista Demodag bij De Ru

Zakelijk Ondernemer in beeld

Hoe doen ze dat toch in de horeca? Een zalige espresso, cappuccino of een latte macchiato en zelfs een gewoon kopje Hollandse koffie. En dat alles in een handomdraai! Wilt u dat thuis ook? Kom dan op zaterdag 21 maart naar De Ru aan de Voorstraat. Van 11.00 toto 15.00 uur en kijk hoe een echte barista van het toonaangevend merk Sage, demonstreert hoe dat zalige bakkie troost moet worden gezet.

Sage is onderdeel van de Australische Breville Group, een bedrijf dat al tachtig jaar een begrip is en dat keukenapparaten levert aan meer dan vijftig landen. De groep wil zijn klanten in staat stellen om in de eigen keuken met minder moeite meer indrukwekkende resultaten te bereiken dan ze voor mogelijk hielden. De Breville Group lanceerde Sage in 2013 in het Verenigd Koninkrijk en het merk is sindsdien in keukens in steeds meer landen te vinden.

Ieder zijn eigen koffie
Het oer Hollandse kopje koffie (met een schepje Buisman) is inmiddels vervangen door tientallen verschillende soorten koffie met even zo veel smaken. Sage heeft voor elk van wils. De perfecte maling van de koffiebonen, bereiding van de drank en melk zijn de drie eenvoudige stappen die worden doorlopen, daarna zijn de variaties eindeloos of het nu om bonenmaling gaat of met Nespresso cupjes. Je maakt met gemak een lekkere koffiespecialiteit van koffiebarkwaliteit, maar dan gewoon thuis in je eigen keuken!

Persoonlijke touch
De espressomachines en andere keukenapparaten die Sage maakt, zijn allemaal ontworpen om het leven zo makkelijk mogelijk te maken. Maar er blijft ook genoeg over wat je zelf naar eigen smaak in kunt stellen, zodat je toch een persoonlijke touch aan je dranken en gerechten kunt geven en het gevoel hebt dat je ze zelf hebt gecreëerd.Wil je naar hartenlust experimenteren met koffiesoort, maling en hoeveelheid water? Dan is een halfautomatische espressomachine wat je nodig hebt! Je herkent een halfautomaat machine aan de filterhouder, die je dus zelf bedient. Maar loop eens binnen bij De Ru, ze weten er alles van!

En wie op zaterdag 21 maart een Sage Koffiezetmachine aanschaft krijgt er een Barista-pakket ter waarde van € 200,- bij. Leuker kunnen we het niet maken…..

De Ru
Voorstraat 25
Voorschoten
071-5612616
www.deru.nl

Nieuws overzicht

Afbeelding
Kinderpartijtje in het filmtheater 6 uur geleden
Het trieste resultaat van één nacht vorst. 90% van de druivenoogst is mislukt.
Vorst nekt druivenoogst Chateau Deux Filles 8 uur geleden
Anja en Zhang Hu zijn al 25 jaar eigenaar van Restaurant Alexander. Een must voor de liefhebbers van de echte Chinese keuken. Foto: PR
Restaurant Alexander: de echte traditionele Chinese keuken 10 uur geleden
Na afloop werd er nog druk gediscussieerd over de antwoorden. Het bleef nog lang gezellig!
Ruim 180 deelnemers aan Oranje Pubquizzen 14 uur geleden 6
Afbeelding
Volleybalrecreanten Gemini Kangeroes zoeken sociale spelers 23 apr, 16:10