Afbeelding

Vrijdag, zaterdag en zondag bestellen en afhalen bij Akropolis

Algemeen

Beste gasten,

Wij bieden de mogelijkheid om op vrijdag, zaterdag en zondag, nadat u telefonisch de bestelling heeft doorgegeven, uw maaltijd af te komen halen. Omdat wij dagelijks met verse producten werken, bestaat de kans dat iets op raakt. In dat geval zullen wij het telefonisch aan u doorgeven. Op onze website kunt u onze menukaart vinden: http://www.akropolis-restaurant.nl/

Wij verzoeken u om uw bestelling telefonisch (071-7850963) aan ons door te geven tot 16:30 uur, op de dag van de bestelling. Afhalen zal mogelijk zijn vanaf 16:00 uur tot en met 19:45. Telefonisch bespreken wij een moment dat u uw bestelling kunt komen afhalen, zodat er geen gasten tegelijkertijd zich in ons restaurant bevinden. Wij vragen u per persoon via de voordeur binnen te lopen, waar u meteen op een tafel uw bestelling zult treffen.

Tijdens het bestellen verzoeken wij u om uw persoonlijke telefoonnummer aan ons door te geven. Vervolgens ontvangt u per direct een tikkie op de door u aangegeven telefoonnummer. Wij stellen het zeer op prijs als u direct het bedrag overmaakt.

Wij respecteren de maatregelen voor ondernemingen van de rijksoverheid (www.rijksoverheid.nl/coronavirus) en wij zullen er alles aan doen om alle maatregelen te treffen.

Wij wensen iedereen veel sterkte in deze moeilijke situatie en hopen u na niet al te lange tijd weer in ons restaurant te kunnen ontvangen.

Stefania en Evagelos Theocharis
Grieks restaurant Akropolis

Afbeelding

Nieuws overzicht

Afbeelding
Leerlingen Gevers: oorlogsverhalen blijven vertellen 4 uur geleden
Jesper Zonneveld neemt per 1 april Heymans IJzerwaren aan het Treubplein 6, over van Bob Heijmans. Foto: Nelleke de Vries
Heymans IJzerwaren heeft nieuwe eigenaar: Jesper Zonneveld 9 uur geleden 23
De familie van Ton is blij met het speciale bankje
Een eigen bankje met plaquette voor Ton van der Pol 27 mrt, 15:44 9
Onlangs werd 25 jaar aangepast roeien, gevierd bij Roeivereniging Rijnland
25 jaar aangepast roeien binnen roeivereniging Rijnland 27 mrt, 13:31
Afbeelding
MHC Forescate JO14-2 toont teamspirit tegen koploper Rijswijk 27 mrt, 13:24