Afbeelding
Foto: Ellen de Vette

Winkel in eigen dorpWees loyaal shop lokaal

Algemeen

Uit de Voorschotense Krant van maart:

De coronacrises lossen we niet zomaar op. De overheid neemt maatregelen en burgers nemen hun verantwoordelijkheid om een volledige lock down te voorkomen. Winkels dicht en straten leeg, iedereen in quarantaine achter de eigen voordeur. Dat is geen goed vooruitzicht. Voor de inwoners van Voorschoten niet en voor ons dorp niet. Winkeliers en ondernemers doen daarom een krachtige oproep.

Voorschoten - Als inwoners van Voorschoten kunnen we helpen om de gevolgen van de coronacrisis voor het dorp zo klein mogelijk te houden. Veel winkels zijn gelukkig nog open, sommige hebben al moeten sluiten. De vraag is hoeveel er na de coronacrises nog over zijn. Is ons dorp over een half jaar nog steeds dat fijne dorp waar het bruist van de activiteit?

Om die reden is Grapefish (drukwerkleverancier en webbouwer) gestart met een campagne om de lokale winkeliers, ondernemers en hun gezinnen een hart onder de riem te steken. Wees loyaal, shop lokaal!

De campagne roept alle inwoners op om te winkelen in het eigen dorp en zo veel mogelijk lokaal te besteden. Juist nu! Zo kan Voorschoten dat prachtige dorp blijven met veel mogelijkheden en faciliteiten. Het zou zonde zijn als het zijn ziel verliest. Als de horeca verdwijnt, de markt inkrimpt en winkelcentra leeg zijn.

Deze campagne maakt nu meer dan ooit duidelijk dat lokaal winkelen een groot verschil maakt. Koop lokaal, help de winkeliers en ondernemers van Voorschoten en houd ons dorp levendig en aantrekkelijk. Heeft u een bedrijf of winkel in Voorschoten, doe net als de Centrum Ondernemers mee, ga naar www.weesloyaalshoplokaal.nl en bestel het promotiepakket met drukwerk en online materialen.

Afbeelding

Nieuws overzicht

Jan Spit (l) en Hans Dijksterhuis organiseren ook dit jaar het Voorschoten Open op 25 mei. Foto: VSK
13e editie Voorschoten Open Golf op zaterdag 25 mei 1 uur geleden
Afbeelding
Depressievereniging afdeling Leiden heeft ruimte voor nieuwe deelnemers!! 1 uur geleden
Na nog veel spannende momenten in het laatste kwart bleef de eindstand onbeslist, wat voor de blauwen toch als winst voelde!
Meisjes Forescate MO 12-4 spelen gelijk tegen Zoetermeer 1 uur geleden
Isis en Lisanne wonnen de dubbel.
Forescate 1 haalt met 6-0 de eerste overwinning binnen 2 uur geleden
Afbeelding
Staking Sleutelstad is voorbij 18 uur geleden