Afbeelding

Piet Wezepoel jazzfestival afgelast

Cultuur Kunst & Cultuur

De berichtgevingen van de Rijksoverheid in verband met het coranavirus zijn voor het Bestuur van PJPJ aanleiding geweest om ook het eerstvolgende jazzconcert op 18 april met het Jazzkoor van het Koninklijk Conservatorium Den Haag en het Piet Wezepoel Jazz Festival op 16 mei af te gelasten.

PJPJ is met de jazzmusici, die zouden optreden tijdens het Piet Wezepoel Jazz Festival, in overleg of zij kunnen komen optreden in een van onze maandelijkse jazzconcerten in komend jazzseizoen 2020/2021. Op deze manier krijgt u nog volop de kans om te genieten van de (inter)nationale top jazzmusici zoals Ben van den Dungen Quartet (www.benvandendungen.nl) en Chamber9.

Het jazzconcert op zondagmiddag 28 juni 2020 met het Combo van Rolf Delfos is tot nader bericht nog niet afgelast.

We wensen u veel sterkte en een goede gezondheid toe in deze onzekere tijd en we hopen elkaar later bij onze jazzconcerten weer in goede gezondheid terug te zien.
Via de nieuwsbrief, website en Facebook houdt PJPJ u op de hoogte. Als u een nieuwsbrief wilt ontvangen dan kunt u zich aanmelden via www.pjpj.nl/contact of via secretaris@pjpj.nl

Nieuws overzicht

Afbeelding
Volleybalrecreanten Gemini Kangeroes zoeken sociale spelers 16 uur geleden
Jan Spit (l) en Hans Dijksterhuis organiseren ook dit jaar het Voorschoten Open op 25 mei. Foto: VSK
13e editie Voorschoten Open Golf op zaterdag 25 mei 22 uur geleden
Afbeelding
Depressievereniging afdeling Leiden heeft ruimte voor nieuwe deelnemers!! 22 uur geleden
Na nog veel spannende momenten in het laatste kwart bleef de eindstand onbeslist, wat voor de blauwen toch als winst voelde!
Meisjes Forescate MO 12-4 spelen gelijk tegen Zoetermeer 23 uur geleden
Isis en Lisanne wonnen de dubbel.
Forescate 1 haalt met 6-0 de eerste overwinning binnen 23 uur geleden