Afbeelding

Thuisbrengservice Bibliotheek

Algemeen

Maak jij al gebruik van de Boekenservice? Via het invulformulier geef je aan welke drie boeken je zou willen lezen (mits aanwezig in onze vestigingen). Onze medewerkers nemen dan telefonisch contact met je op om een afspraak in te plannen zodat je de materialen kunt komen afhalen.

Ook voor het terugbrengen van materialen dient een afspraak gemaakt te worden. Meer informatie op onze website www.obvw.nl, e-mail info@obvw.nl of telefonisch met Voorschoten 071 561 56 78 of Wassenaar 070 511 33 97.

Thuisbrengservice Bibliotheek
Indien je door fysieke omstandigheden niet zelf naar de bibliotheek kunt komen, kun je gebruik maken van de thuisbrengservice. Vrijwilligers brengen de materialen dan naar je toe.
De bibliotheek wil haar capaciteit zoveel mogelijk beschikbaar houden voor mensen die het écht nodig hebben, maak daarom alleen gebruik van deze service als het echt niet anders kan. Neem telefonisch contact op met onze vestigingen 071 561 56 78 (Voorschoten) of 070 511 33 97 (Wassenaar).

Vacature medewerker Mediawijsheid
Door het vertrek van een collega is er per direct plek voor een enthousiaste en flexibele collega.Wij zijn op zoek naar een flexibele medewerker mediawijsheid 8 uur per week. Ben jij de persoon die ons team komt versterken? Bekijk de volledige vacature op www.obvw.nl.

Doe mee met de Hondje Nora tekenwedstrijd en maak kans op een online tekenles! Download een kleurplaat naar keuze op www.obvw.nl en start met kleuren! Deel jouw kleurplaat vervolgens op onze social mediakanalen: Facebook @obvw1 of Twitter @obvw met #kleurplaatobvw of stuur je kleurplaat aan ons e-mailadres info@obvw.nl.

Filmhuis Wassenaar: Annulering documentaires De zaak Tuitjenhorn en De slag om het Vrouwenhart 
In verband met het coronavirus is besloten om de vertoning van de documentaires De zaak Tuitjenhorn en De slag om het Vrouwenhart te annuleren. Wanneer je reeds één of meerdere kaartjes gekocht hebt, kun je een mail sturen naar e.nobel@obvw.nl met de volgende gegevens:
Naam waaronder de reservering bij ons bekend is, IBANnummer met juiste tenaamstelling en het aantal gekochte kaarten. Onze boekhouding zal dan zorgdragen voor het terugstorten van het betaalde bedrag.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Voorschotense Krant morgen in de bus en nu al online 4 uur geleden
Afbeelding
Fortgensschool schaakkampioen van district Leiden 5 uur geleden 1
Afbeelding
Mis het niet: De Goed Voor Elkaar Show 2024! 11 uur geleden
Wethouder Paul de Bruijn kwam Imadeddine Hader van de Stichting Assalem feliciteren. Foto's: VSK
Het begin van een traditie: samen het Suikerfeest vieren 17 uur geleden 1
Afbeelding
Blijf langer sterk 20 uur geleden