Gerard de Ru van het gelijknamige bedrijf aan de Voorstraat. Foto: VSK
Gerard de Ru van het gelijknamige bedrijf aan de Voorstraat. Foto: VSK

Wees loyaal, koop lokaal! Firma De Ru

Zakelijk Ondernemer in beeld

Wees loyaal, Koop Lokaal! Juist nu is het belangrijk Voorschotense ondernemers te steunen. Wij zochten ze op en luisterden naar hun verhaal, hoe vergaat het ze tijdens de Corona crisis?

‘Het loopt eigenlijk goed door’, zegt Gerard de Ru eigenaar van het gelijknamige bedrijf aan de Voorstraat. ‘Het winkelbezoek is wat minder geworden maar bestellingen zijn juist enorm gestegen. Vooral de verkoop van televisies gaat hard. Misschien ook wel omdat wij nog steeds de service bieden om de aangekochte tv volledig te installeren. Daarbij nemen we natuurlijk alle maatregelen van het RIVM, dragen handschoenen, geven geen hand en houden afstand. We verwachten dat ook van onze klanten, dat vertrouwen moet er van beide kanten zijn.

Mensen schaffen op het moment ook veel wasmachines en afwasmachines aan, dat is opmerkelijk. Maar ondanks dat er veel verkocht wordt, is de aanvoer niet verstoord. We krijgen heel regelmatig producten binnen en wat we niet hebben kunnen we bestellen. 

Aanvragen voor reparaties zijn wel wat minder geworden maar over het algemeen mogen we niet mopperen. Gelukkig is er is geen volledige lockdown, dat zou voor ons verschrikkelijk zijn geweest.’ 

Meer info op www.deru.nl of bel met 071-5612616.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Leerlingen Gevers: oorlogsverhalen blijven vertellen 4 uur geleden
Jesper Zonneveld neemt per 1 april Heymans IJzerwaren aan het Treubplein 6, over van Bob Heijmans. Foto: Nelleke de Vries
Heymans IJzerwaren heeft nieuwe eigenaar: Jesper Zonneveld 9 uur geleden 23
De familie van Ton is blij met het speciale bankje
Een eigen bankje met plaquette voor Ton van der Pol 27 mrt, 15:44 9
Onlangs werd 25 jaar aangepast roeien, gevierd bij Roeivereniging Rijnland
25 jaar aangepast roeien binnen roeivereniging Rijnland 27 mrt, 13:31
Afbeelding
MHC Forescate JO14-2 toont teamspirit tegen koploper Rijswijk 27 mrt, 13:24