Voetbaltrainingen beginnen op 6 mei

Sport Sport

Voetbalvereniging Voorschoten’97 begint op 6 mei weer met de trainingen voor kinderen onder de 12 jaar, de atletiektrainingen starten op 12 mei. De door de gemeente en NOC-NSF/KNVB/Atletiekunie vastgestelde regels en protocollen worden strikt gevolgd zo mogen er geen ouders, familie of vrienden op het terrein. 

Volgens de maatregelen van de overheid mogen trainingen voor kinderen onder de 12 jaar weer hervat worden. Uitgangspunt is dat er getraind gaat worden volgens de huidige teamindeling. Als dit loopt mogen later ook vriendjes en vriendinnetjes van teamleden mee trainen.Teams verzamelen op de parkeerplaats aan de Wedde kant en gaan gezamenlijk van en naar hun trainingsveld. Spelers kunnen via schema’s zien waar en hoe laat er getraind wordt. Begeleiders zijn kenbaar aan hesjes, voor aankomst en vertrek gelden strakke regels. 

De faciliteiten op het complex blijven dicht, dus geen kantine, geen kleedkamers of douches beschikbaar. Er is één toilet open voor gevallen van hoge nood in de kleedcontainers. 

De voetbalvereniging is nog met de gemeente in overleg over de verkeersafwikkeling op de Weddeloop, Uitgangspunt: geen vervoermiddelen (auto’s fietsen, scooters) bij de ingang van het complex.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Voorschotense Krant morgen in de bus en nu al online 10 uur geleden
Afbeelding
Fortgensschool schaakkampioen van district Leiden 11 uur geleden 1
Afbeelding
Mis het niet: De Goed Voor Elkaar Show 2024! 16 uur geleden
Wethouder Paul de Bruijn kwam Imadeddine Hader van de Stichting Assalem feliciteren. Foto's: VSK
Het begin van een traditie: samen het Suikerfeest vieren 23 uur geleden 1
Afbeelding
Blijf langer sterk gisteren