Afbeelding

Wees Loyaal, Eet Lokaal Hudson

Zakelijk

Wees loyaal, Koop Lokaal! Juist nu is het belangrijk Voorschotense ondernemers te steunen. Wij zochten ze op en luisterden naar hun verhaal, hoe vergaat het ze tijdens de Corona crisis?

Ondanks al het nieuws over het virus hadden wij absoluut niet verwacht dat het zo snel bij ons voor de deur zou staan. Wat een shock was dat zondagavond, plotseling en abrupt moesten we sluiten,  heel onreeel voor ons en zeker 1 van de grootste uitdagingen voor ons als beginnende ondernemers.

Ja, wat doe je dan? De eerste reactie van ons was zo veel mogelijk redden zoals stroom besparen door uit te zetten wat uit kan en je producten in te vriezen wat mogelijk is, de verse producten zijn onderling verdeeld en mee naar huis genomen zodat er niks hoeft worden weggegooid. Op dat moment is het moeilijk om je hoofd koel te houden dus we laten even alles voor wat het is en gaan naar huis om alles te laten bezinken.

Maar het ondernemen zit toch een beetje in je bloed en bij elke neerslag sta je weer op. Dus dan op zoek naar alternatieve mogelijkheden om de rekeningen te betalen. Dus we zijn gaan bezorgen, dat had even een kleine re-organisatie nodig maar dat hadden we vrij snel onder de knie. Het houdt je lekker bezig en zorgt toch voor een klein inkomen. Heel fijn was de steun van onze medewerkers en ons vaste team die meteen voor ons klaar stond om te helpen, daar zijn wij erg dankbaar voor.

En wat kan je anders? Niks eigenlijk, behalve dan volhouden en goed berekenen wat het verstandigst is voor je zaak. We houden ons aan de maatregelen en hebben vertrouwen in de overheid. Die overigens ons heel goed opvangt en heel wat zorgen van je afneemt. Voor nu gaan we door waar we kunnen en onderhouden we onze zaak en wachten we rustig af.

De afgelopen weken zijn we massaal gesteunt door ons dorp en zijn erg dankbaar voor de bestellingen die zijn gedaan, dit geeft ons de energie om door te gaan.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Voorschotense Krant vrijdag in de bus en op www.voorschotensekrant.nl 2 uur geleden
Afbeelding
"BLIJSPEL" VERGETELHEID toneelgroep Voorschoten: alleen nog kaarten voor 6 april 6 uur geleden
Afbeelding
Leerlingen Gevers: oorlogsverhalen blijven vertellen 11 uur geleden
Jesper Zonneveld neemt per 1 april Heymans IJzerwaren aan het Treubplein 6, over van Bob Heijmans. Foto: Nelleke de Vries
Heymans IJzerwaren heeft nieuwe eigenaar: Jesper Zonneveld 16 uur geleden 26
De familie van Ton is blij met het speciale bankje
Een eigen bankje met plaquette voor Ton van der Pol 27 mrt, 15:44 9