Afbeelding

Online infobijeenkomst A4

Algemeen

Rijkswaterstaat organiseert op 25, 26 en 28 mei van 19:00 uur tot 21:00 uur online informatiebijeenkomsten (webinars) over de voortgang van het project A4 Haaglanden–N14.

Tijdens deze bijeenkomsten wordt meer informatie gegeven over het ontwerptracébesluit, het milieueffectrapport en het ontwerpsaneringsbesluit en kunnen aanwezigen hun vragen stellen. Elke bijeenkomst gaat over een specifiek deelgebied van het project.

Datum en deelgebied

·         Maandag 25 mei:            Het traject van de Ketheltunnel tot de N223

·         Dinsdag 26 mei:              Het traject van de N223 tot de N14

·         Donderdag 28 mei:         De kruisingen op de N14

Tijd:                                             19.00 en 21.00 uur

Aanmelden                                via de website: https://a4haaglanden-n14.nl/1664928.aspx?t=Online-informatiebijeenkomsten-op-25-26-en-28-mei-- 

Tijdens de online bijeenkomst kunt u vragen stellen. Heeft u nu al een vraag dan kunt u die hier ook  alvast stellen via bovenstaande website.

Doorstroming op de A4 en N14 verbeteren
Om de doorstroming op A4 en de N14 en de bereikbaarheid van de regio Den Haag te verbeteren neemt Rijkswaterstaat een aantal maatregelen. Dit gaat om aanpassingen van de parallelstructuur, capaciteitsuitbreiding van de weg en wegaansluitingen en om het aanpassen van twee kruispunten op de N14. De plannen hiervoor zijn uitgewerkt in de verschillende documenten; het ontwerptracébesluit, een milieueffectrapport en een ontwerpsaneringsbesluit.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Afsluiting Sijtwendetunnel van 28 april tot 18 mei 2 uur geleden 1
De bewoners van de Brunita J. Gemmekelaan protesteren al sinds vorig jaar tegen de komst van flexwoningen op het Geestwoningpad.
Buurt opgelucht: géén flexwoningen op Geestwoningpad 19 uur geleden
Afbeelding
Van chaotische hoofd naar innerlijke kind 19 uur geleden
Afbeelding
Wereldwinkel Voorschoten: volop keus voor moederdag! 19 uur geleden
Afbeelding
Intratuin rijdt mee in de Bloemencorso met betoverende auto 20 uur geleden