Met anderhalve meter afstand of op het balkon, de bewoners genoten van het laatste coronafeestje, georganiseerd door de buren Martijn, Robert en Denise. Foto: PR
Met anderhalve meter afstand of op het balkon, de bewoners genoten van het laatste coronafeestje, georganiseerd door de buren Martijn, Robert en Denise. Foto: PR

Laatste coronafeestje voor bewoners Deltaplein

Algemeen Regio nieuws

Nu de maatregelen wat versoepeld zijn kunnen ook de bewoners van het Deltaplein weer voorzichtig de straat op. En dat was voor Martijn Heimans, partner Robert en buurvrouw Denise reden om een laatste coronafeestje te vieren.

'We hebben de afgelopen maanden gewoon wat plezier in het leven van onze buren gebracht, meer niet', zegt Martijn. 'Vanuit mijn beroep als uitvaartondernemer zag ik al snel dat ouderen weinig gezelligheid meer hadden nu er niemand op bezoek mocht komen. Het leven werd eenzaam voor ze en dus organiseerden we buitenfeestjes. Dat bleek een groot succes en we hebben heel veel leuke reacties gehad. Mensen genoten vanaf het balkon en dachten even niet aan corona. 

Maar nu de maatregelen wat minder streng zijn, vonden we het tijd voor een mooie afsluiter, een laatste coronafeestje, nog steeds met anderhalve meter natuurlijk. En dus hebben we een bingo geregeld, de bingokaarten in de brievenbus gedaan en lokale ondernemers gevraagd om een bijdrage. Daar is massaal op gereageerd. Dank aan: Hudson, Depot 258, Pretty Puur, Apotheek Deltaplein, Van der Bent Hairstyling, Omen Uitvaartzorg, Chocolaterie Zoete Lekkernij, S-style, Beauty X, Shoeby, IJssalon Moments, Mille Fleurs, Lekker! Kaas & Delicatessen en Primera. Dankzij jullie was ook deze afsluiter een groot succes!

Nieuws overzicht

Jan Spit (l) en Hans Dijksterhuis organiseren ook dit jaar het Voorschoten Open op 25 mei. Foto: VSK
13e editie Voorschoten Open Golf op zaterdag 25 mei 3 uur geleden
Afbeelding
Depressievereniging afdeling Leiden heeft ruimte voor nieuwe deelnemers!! 3 uur geleden
Na nog veel spannende momenten in het laatste kwart bleef de eindstand onbeslist, wat voor de blauwen toch als winst voelde!
Meisjes Forescate MO 12-4 spelen gelijk tegen Zoetermeer 4 uur geleden
Isis en Lisanne wonnen de dubbel.
Forescate 1 haalt met 6-0 de eerste overwinning binnen 4 uur geleden
Afbeelding
Staking Sleutelstad is voorbij 21 uur geleden