Afbeelding

Nieuws van de Kinderboerderij!

Algemeen

Ook voor de Kinderboerderij Voorschoten worden de regels versoepeld. ‘Net op tijd’, zegt Sandy Seyn, de beheerster van de boerderij, wij hebben onze inkomsten in de afgelopen maanden heel erg gemist!

Voorschoten -‘We kunnen in verband met de 1,5 meter afstandsregel nog niet helemaal terug naar de periode voor de Corona crisis. De kinderpartijtjes kunnen wij bijvoorbeeld nog niet organiseren omdat je als volwassenen 1,5 meter afstand van de kinderen moet houden. Zou er iets gebeuren dan kun je niet eens ingrijpen, dat is lastig ik ben natuurlijk wel verantwoordelijk’.

De kinderboerderij is nu open van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en ook mogen de toiletten weer worden gebruikt.

Uitbreiding dagactiviteiten in samenwerking met Levin.
Wij bieden nu ook dagactiviteiten na schooltijd voor kinderen in de leeftijd van 4-18 jaar met een beperking en kinderen die extra of speciale aandacht nodig hebben. Wij hebben daarvoor een speciale begeleider met veel ervaring aangetrokken. De kinderen krijgen een programma op maat aangeboden waarbij natuurlijk het contact met de dieren en de natuur centraal staat. Vooral kinderen die snel overprikkeld raken hebben veel baat bij deze vorm van begeleiding’.

‘Voorlopig starten wij op woensdagmiddag en vrijdag na schooltijd, de kinderen blijven tot 17.30 uur op de kinderboerderij. Tijdens de schoolvakanties is het mogelijk om ook overdag te komen. De groepjes zijn klein, wij starten met vier kinderen per dag’, vertelt Sandy.

Kijk voor meer informatie op de website van de Kinderboerderij, www.stichtingkinderboerderijvoorschoten.nl en op de website www.levin-zorg.nl vind je informatie over de dienstverlening van Levin.

Ouders die hun kinderen willen aanmelden kunnen contact opnemen met Levin via: 070 820 0523 of per mail info@Levin-zorg.nl.  

Nieuws overzicht

Afbeelding
Volleybalrecreanten Gemini Kangeroes zoeken sociale spelers 6 uur geleden
Jan Spit (l) en Hans Dijksterhuis organiseren ook dit jaar het Voorschoten Open op 25 mei. Foto: VSK
13e editie Voorschoten Open Golf op zaterdag 25 mei 12 uur geleden
Afbeelding
Depressievereniging afdeling Leiden heeft ruimte voor nieuwe deelnemers!! 13 uur geleden
Na nog veel spannende momenten in het laatste kwart bleef de eindstand onbeslist, wat voor de blauwen toch als winst voelde!
Meisjes Forescate MO 12-4 spelen gelijk tegen Zoetermeer 13 uur geleden
Isis en Lisanne wonnen de dubbel.
Forescate 1 haalt met 6-0 de eerste overwinning binnen 14 uur geleden