Afbeelding

De centrum winkeliers wensen u een mooie zomer toe!

Algemeen

Vandaag beginnen de schoolvakanties en zullen veel Voorschotenaren er op uit trekken. In de meeste gevallen dit keer niet naar het buitenland maar gaan we 'lekker weg in eigen land'. Veel mensen zullen ook in ons eigen mooie dorp blijven, in afwachting van een vakantiereis op een later tijdstip.

Wie in Voorschoten blijft boft, want de Voorschotense Centrum ondernemers hebben mooie aanbiedingen voor hen in petto. De actie met de kortingsbonnen van 10 euro van de Voorschotense Centrum Ondernemers loopt tot 31 juli, de winnaars kunnen de bonnen tot eind januari 2021 inleveren bij een aankoop bij één van de deelnemende Centrum Ondernemers. 

Maak nog snel een rondje langs de winkels in het centrum van Voorschoten en profiteer van de vele Sale aanbiedingen van de Centrum Ondernemers. Ook lichten veel modewinkeliers al vast een tipje van de sluier op voor wat betreft de najaarsmode, wie nu iets aanschaft vist later niet achter het net!

Op de vele terrassen op de Voorstraat kunt u zich in het buitenland wanen door te genieten van de internationale keukens, Spaans, Italiaans, Indonesisch, heerlijke grillgerechten, de Voorschotense horeca is van alle markten thuis!

Wij hopen iedereen gezond en uitgerust weer aan te treffen na de zomervakantie!

De Voorschotense Centrum Ondernemers

Nieuws overzicht

Afbeelding
Voorschotense Krant morgen in de bus en nu al online 10 uur geleden
Afbeelding
Fortgensschool schaakkampioen van district Leiden 11 uur geleden 1
Afbeelding
Mis het niet: De Goed Voor Elkaar Show 2024! 16 uur geleden
Wethouder Paul de Bruijn kwam Imadeddine Hader van de Stichting Assalem feliciteren. Foto's: VSK
Het begin van een traditie: samen het Suikerfeest vieren 23 uur geleden 1
Afbeelding
Blijf langer sterk gisteren