Groep 8 van de Emmaus kon de musical toch live uitvoeren. Foto: Emmaus
Groep 8 van de Emmaus kon de musical toch live uitvoeren. Foto: Emmaus

Jungle beat live!!

Algemeen Regio nieuws

Na het eerdere bericht in de krant dat de kinderen uit groep 8 van de Emmaus hard aan het oefenen waren voor de musical Jungle Beat, is het gelukt om niet alleen een film op te nemen van de musical, maar ook de musical live op te voeren voor alle ouders!

De kinderen hebben echt een geweldige prestatie geleverd, in een korte tijd van eigenlijk maar krap 4 weken wisten ze een geweldige musical neer te zetten. De uitvoering van de musical was verbluffend! De kinderen wisten alle teksten uit hun hoofd en met professioneel licht en geluid, een werkelijk prachtig jungledecor waanden iedereen zich in een echte jungle! De liedjes in de musical werden swingend begeleid door de danscrew en een heuse crew voor achter en voor de schermen zorgden ervoor dat alles op rolletjes verliep. 

Mede door de enthousiaste hulp van de ouders bij het oefenen en de ouders die het decor voor hun rekening namen, is het in het geheel een geweldige afscheidsmusical geworden om nooit meer te vergeten!

Na de musical stond er nog een swingend eindfeest gepland en konden de kinderen zich heerlijk ontladen op de dansvloer!

Super voor de kinderen dat ze toch op deze manier hun basisschool periode hebben kunnen afsluiten, mede mogelijk gemaakt door het beschikbaar stellen van het Kruispunt door Rico Wisman en met speciale dank aan: Het Idee Evenementen, De Bosrand, Buro Goes en Rical Cleaning Products.

Nieuws overzicht

Jesper Zonneveld neemt per 1 april Heymans IJzerwaren aan het Treubplein 6, over van Bob Heijmans. Foto: Nelleke de Vries
Heymans IJzerwaren heeft nieuwe eigenaar: Jesper Zonneveld 2 uur geleden 12
De familie van Ton is blij met het speciale bankje
Een eigen bankje met plaquette voor Ton van der Pol 19 uur geleden 8
Onlangs werd 25 jaar aangepast roeien, gevierd bij Roeivereniging Rijnland
25 jaar aangepast roeien binnen roeivereniging Rijnland 22 uur geleden
Afbeelding
MHC Forescate JO14-2 toont teamspirit tegen koploper Rijswijk 22 uur geleden
Tamim Haqparast en Shah Wali laten u in hun nieuwe restaurant Meydani graag kennismaken met de authentieke oosterse keuken. Foto: Vsk
Geniet bij Meydani van de authentieke oosterse keuken 27 mrt, 10:13 2