<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Foto:

Het verhaal van Voorschoten

Museum Voorschoten heeft een nieuwe tentoonstelling op stapelstaan;  “Het verhaal van Voorschoten”. Met acht thema’s zal het verhaal van Voorschoten worden verteld. Wat maakt Voorschoten Voorschoten? Wat zijn de belangrijkste keerpunten in de geschiedenis van Voorschoten? Wat willen we bezoekers aan Voorschoten laten zien? Een heel ambitieus project waar de samenstellers van de tentoonstelling bijzonder trots op zijn. Zij hopen dan ook op veel bezoekers aan deze bijzondere tentoonstelling.

Afwijkend van eerdere tentoonstellingen wordt in dit geval niet alleen de grote zaal gebruikt, maar wordt ook de kleine zaal bij de inrichting betrokken. En - na deze tentoonstelling, die tot 15 november te bezoeken is, wordt een verkleinde versie permanent aangehouden in de kleine tentoonstellingsruimte en mogelijk in de entree. De bedoeling hiervan is om bezoekers van het Toeristisch Informatiepunt zonder drempel kennis kunnen maken met het verhaal van Voorschoten.

De tentoonstelling “Het verhaal van Voorschoten” gaat op woensdag 26 augustus open voor het publiek. Deze keer zonder groot openingsevenement. Wij vinden dat onder de huidige omstandigheden niet verantwoord.

Coronavirus
Ook het museum heeft maatregelen getroffen om verantwoord open te kunnen zijn. Dat houdt in dat er niet meer dan tien bezoekers gelijktijdig in de grote zaal mogen komen en dat ook de regels ten aanzien van registratie, afstand en hygiene in acht nemen.

TIP
Het toeristisch informatiepunt blijft gedurende de zomer geopend. Dus wanneer u informatie zoekt over mogelijke uitstapjes in de regio, of gewoon om wat te lezen aan de leestafel, met een kopje koffie erbij, bent u van harte welkom. Ook hebben liggen er de lokale bladen, voor het geval deze niet bij u thuis bezorgd zijn.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten