Afbeelding

Theaterlessen JTS THEATERPLAATS starten begin september

Algemeen

Voorschoten - Is toneelspelen echt iets voor jou of uw kind? Zin om toneel te leren spelen en theater te maken in een leeftijd groep en in een gezellige sfeer? Dat kan bij Theaterplaats , dé jeugdtheaterschool van Voorschoten en Leiderdorp voor iedereen vanaf 4 jaar. 

Op 8 september ( Voorschoten) en 9 september (Leiderdorp) zijn er proeflessen voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

 “Doen alsof’ en lekker loskomen en je fantasie gebruiken, dat doe je bij toneelspelen. Bij Jts Theaterplaats staat spelplezier voorop. Natuurlijk leer je allerlei toneelspelvaardigheden, zoals je inleven in een personage, emoties spelen, spelen van allerlei rolfiguren, van sprookjes of situaties uit het dagelijks leven. Je kunt ook je eigen verhaal maken en die gaan spelen. En bij toneelspelen zit je nooit lang stil, want je bent voortdurend in beweging en het is net als sport , goed voor je lichaam en geest .

Toneelspelen is niet alleen leuk maar ook leerzaam. Andere vaardigheden, zoals samenwerken, voor een groep durven staan en je creativiteit ontwikkelen horen daar zeker bij.

 De lessen worden gegeven door bevoegde professionele theaterdocenten. 

Als je wilt weten of toneelspelen echt iets voor uw kind is, neem dan een proefles. Proeflessen : dinsdag 8 september in Voorschoten . De leslocatie ( op , Pr. Marijkelaan 4 ( Cultureel Centrum) in Voorschoten en op woensdag 9 september Pr. Bernardstraat 1 in Leiderdorp ( in de Willem de Zwijgerschool) .

Aanmelden voor een (proef) lessen www.theaterplaats.nl 

Nieuws overzicht

Afbeelding
Voorschotense Krant vrijdag in de bus en op www.voorschotensekrant.nl 2 uur geleden
Afbeelding
Vol Cultureel Centrum Voorschoten genoot van de KC Big Band! 2 uur geleden
Het bestuur van de Autotocht met vlnr Peter Grimbergen, Joyce Spendel, Tineke van Os, Marijke Kljn en Sander de Ridder. Foto: Pr
De 92e Autotocht Ouden van Dagen is op woensdag 8 mei 3 uur geleden 1
Afbeelding
"BLIJSPEL" VERGETELHEID toneelgroep Voorschoten: alleen nog kaarten voor 6 april 19 uur geleden
Afbeelding
Leerlingen Gevers: oorlogsverhalen blijven vertellen gisteren