De film La La Land draait komend weekend in de openluchtbioscoop op de parkeerplaats van het Cultureel Centrum. Foto: Filmtheater Voorschoten
De film La La Land draait komend weekend in de openluchtbioscoop op de parkeerplaats van het Cultureel Centrum. Foto: Filmtheater Voorschoten

‘Knives Out’ en ‘La La Land’ in openluchtbioscoop

Cultuur Kunst & Cultuur

In de eerder aangekondigde openluchtbioscoop, georganiseerd door Filmtheater Voorschoten draait op 11 de film Knives Out en op 12 september de film La La Land. De films worden vertoond op het parkeerterrein van het Cultureel Centrum aan de Pr. Marijkelaan.

Het terrein is vanaf 20.00 uur toegankelijk en de film eindigt rond 23.45 uur. De toegang kost € 1,50. De kaartjes zijn alleen online en vooraf te bestellen via www.filmtheatervoorschoten.nl. Bij onverhoopt slecht weer wordt de film binnen vertoond.

Op de dag van de voorstelling wordt op deze site bekendgemaakt of er binnen of buiten wordt gedraaid. De eerste tickets (ongeveer 50) die verkocht worden hebben een “slecht weer-garantie”. In dat geval geldt de zaalindeling zoals op het kaartje staat.

Bij binnenkomst wijzen gastheren en -vrouwen de plaats aan. Drankjes en snacks zijn verkrijgbaar aan de bar van het Cultureel Centrum. Leerlingen van The British School verkopen hotdogs op deze avonden. De opbrengst hiervan en van de kaartverkoop is bestemd voor jongerenhospice Xenia in Leiden. Houdt u zich aan de voorzorgsmaatregelen rond Covid-19.

De twee avonden worden mede mogelijk gemaakt dankzij een donatie van het Rabobank Stimuleringsfonds in Den Haag, HEMA Voorschoten en Stichting Katapult in Voorschoten.

Filmtheater Voorschoten
Prinses Marijkelaan 4
2252 HH Voorschoten

www.filmtheatervoorschoten.nl

Kijk voor de overige films in de agenda op deze website

Nieuws overzicht

De bewoners van de Brunita J. Gemmekelaan protesteren al sinds vorig jaar tegen de komst van flexwoningen op het Geestwoningpad.
Buurt opgelucht: géén flexwoningen op Geestwoningpad 5 uur geleden
Afbeelding
Van chaotische hoofd naar innerlijke kind 5 uur geleden
Afbeelding
Wereldwinkel Voorschoten: volop keus voor moederdag! 5 uur geleden
Afbeelding
Intratuin rijdt mee in de Bloemencorso met betoverende auto 5 uur geleden
Afbeelding
Lang zal hij leven! 11 uur geleden