De A4 is de komende twee weekenden afgesloten richting Den Haag. Foto: Archief
De A4 is de komende twee weekenden afgesloten richting Den Haag. Foto: Archief

A4 twee weekenden dicht

Algemeen Regio nieuws

Rijkswaterstaat voert de komende twee weekenden werkzaamheden uit op de A4 bij Vlietland voor het aanleggen van een nieuwe duiker. De A4 is dan tussen de N11 en het Prins Clausplein in de richting van Den Haag afgesloten. In de richting Amsterdam blijven twee rijbanen beschikbaar. Weggebruikers moeten rekening houden met extra reistijd van maximaal een uur.

De afsluitingen gelden van vrijdag 11 september 22.00 uur tot en met maandag 14 september 05.00 uur. Het weekend er op is de weg dicht van vrijdag 18 september 22.00 uur tot en met maandag 21 september 05.00 uur. Ook het tweede weekend in oktober gaat de weg nog dicht. 

Verkeer richting Amsterdam wordt omgeleid via de A12 en de A2. Verkeer richting Den Haag wordt omgeleid via de A44. Lokaal verkeer wordt omgeleid via de N11 en de A44. 

De duiker is nodig voor een goede waterhuishouding in het gebied van de Starrevaartpolder en de Damhouderpolder. Ook vinden werkzaamheden plaats als voorbereiding op het verleggen van de A4 voor de RijnlandRoute, bij het nieuwe knooppunt Hofvliet.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Volleybalrecreanten Gemini Kangeroes zoeken sociale spelers 8 uur geleden
Jan Spit (l) en Hans Dijksterhuis organiseren ook dit jaar het Voorschoten Open op 25 mei. Foto: VSK
13e editie Voorschoten Open Golf op zaterdag 25 mei 15 uur geleden
Afbeelding
Depressievereniging afdeling Leiden heeft ruimte voor nieuwe deelnemers!! 15 uur geleden
Na nog veel spannende momenten in het laatste kwart bleef de eindstand onbeslist, wat voor de blauwen toch als winst voelde!
Meisjes Forescate MO 12-4 spelen gelijk tegen Zoetermeer 16 uur geleden
Isis en Lisanne wonnen de dubbel.
Forescate 1 haalt met 6-0 de eerste overwinning binnen 16 uur geleden