Vrijwilligers van de Golfclub staan klaar om u alles te vertellen over de 9-holes PAR3 baan, de club en de golfschool. Foto: VGC
Vrijwilligers van de Golfclub staan klaar om u alles te vertellen over de 9-holes PAR3 baan, de club en de golfschool. Foto: VGC

Maak kennis met golf, tijdens Open dag Golfbaan Het Wedde

Algemeen

Op zaterdag 19 september 2020 stelt golfbaan Het Wedde haar baan open voor iedereen.

Voorschoten - Golfen is een sport voor jong en oud en zelfs met in achtneming van de geldende coronaregels een prettige bezigheid. Op de golfbaan het Wedde in Voorschoten loop je in prachtige natuur ontspannen een balletje te slaan. Voor beginners, maar ook voor gevorderden is dit een uitdagende PAR 3, 9 holes baan, voor 1001 meter golfplezier.

Medewerkers van Sportfondsen Voorschoten (baanexploitant), vrijwilligers van de Voorschotense Golf Club (VGC) en golfprofessional Anneke Soonius van Golf4Iedereen/Optimaal golf staan tijdens de "Open dag" op 19 september voor u klaar om u alles te vertellen over onze 9-holes PAR3 baan, de club en de golfschool.

I.v.m. Corona vooraf registreren
Er is een leuk programma samengesteld zodat u kennis kunt maken met onze pro, de baan, de club en/of de golfsport in het algemeen. U kunt deelnemen aan een clinic: putten, chippen en afslaan, maar daarnaast gaat u ook enkele holes de baan in met een pro! (clubs en ballen zijn voorradig). In verband met de coronaregels is helaas wel registratie* vooraf verplicht en is het aantal beschikbare plaatsen voor deze dag beperkt.

Gratis greenfee tijdens "Open dag"
Bent u al in het bezit van GVB/Handicap-54? Speel dan deze dag gratis op golfbaan Het Wedde! Boek een gratis starttijd op 19 september vanaf 14.00 uur via de website van de Voorschotense Golf Club (www.vgcgolf.nl/registratie), om een rondje te spelen op Golfbaan Het Wedde.

Programma:
09.45 uur Ontvangst 1e groep (maximaal 15) 10.00 -11.30 Start clinic
11.45 uur Ontvangst 2de groep (maximaal 15)
12.00 – 13.30 uur Start clinic
13.45 uur Ontvangst eerste gratis greenfee spelers start vanaf, 14.00 uur
14.00 uur à Iedere 10 minuten flights van max. 3 spelers, Handicap-54 of lager.

Aanbieding, jaarkaart ed..
Voor geïnteresseerden ligt er een leuke aanbieding klaar. Nieuwsgierig? Registreer je! *) Registreren voor 17 september op de website (https://www.vgcgolf.nl/opendag) voor een plekje op de open dag van de golfbaan Het Wedde, Richard Wagnerlaan 85, 2253 CD Voorschoten.

Afbeelding

Nieuws overzicht

Afbeelding
Voorschotense Krant vrijdag in de bus en op www.voorschotensekrant.nl 7 uur geleden
Afbeelding
"BLIJSPEL" VERGETELHEID toneelgroep Voorschoten: alleen nog kaarten voor 6 april 10 uur geleden
Afbeelding
Leerlingen Gevers: oorlogsverhalen blijven vertellen 16 uur geleden
Jesper Zonneveld neemt per 1 april Heymans IJzerwaren aan het Treubplein 6, over van Bob Heijmans. Foto: Nelleke de Vries
Heymans IJzerwaren heeft nieuwe eigenaar: Jesper Zonneveld 20 uur geleden 27
De familie van Ton is blij met het speciale bankje
Een eigen bankje met plaquette voor Ton van der Pol 27 mrt, 15:44 9