De Vriendendienst aan de slag bij de Kruispuntkerk.
De Vriendendienst aan de slag bij de Kruispuntkerk. Foto: Vsk

Centrum Ondernemers schakelen Vriendendienst in voor schoon centrum

Algemeen

Voorschoten - U heeft het vast wel gemerkt, het onkruid tiert welig in het centrum van Voorschoten. Dit, in combinatie met het zwerfafval en het herfstachtige bladerendek, geeft een rommelige indruk. En dat is precies wat de centrum ondernemers niet willen. Daarom hebben zij de hulp van Vriendendienst Voorschoten ingeroepen. Vandaag (dinsdag 15 september) is de Vriendendienst gestart bij de Kruispuntkerk en vandaaruit trekken zij verder het centrum in. De schoonmaakactie wordt volledig betaald door de centrum winkeliers.

De vriendendienst is een klusbedrijf met sociale signatuur. De kern wordt gevormd door medewerkers die moeite hebben gehad met het vinden van een geschikte werkomgeving, maar nu met elkaar enthousiast aan de slag zijn gegaan. Zij zijn gemotiveerd, betrokken en dankbaar voor de geboden kansen. Zij werken voornamelijk voor instellingen en bedrijven maar worden ook ingeschakeld voor klussen bij particuliere.

Voor schoonmaakwerk, binnen-en buitenklussen en kleine electronische klusjes als lampen ophangen, snoeren verlengen ed kan contact worden opgenomen per email via info@vriendendienstvoorschoten.nl en telefonisch via 071 5602060.

Voor de klanten van Vriendendienst zal het goed voelen dat zij met het inschakelen van Vriendendienst Voorschoten een concrete bijdrage leveren aan het ‘werk maken van werk’. Hiervoor krijgen zij ook erkenning in de vorm van een certificaat.

Nieuws overzicht

Burgemeester Stemerdink kwam het nog altijd heel fitte echtpaar Van Katwijk feliciteren met het diamanten huwelijk. Foto: PR
Diamanten echtpaar Van Katwijk: altijd trots op elkaar 18 minuten geleden
Afbeelding
Voorschotense Krant vrijdag in de bus en op www.voorschotensekrant.nl 2 uur geleden
Afbeelding
Vol Cultureel Centrum Voorschoten genoot van de KC Big Band! 3 uur geleden
Het bestuur van de Autotocht met vlnr Peter Grimbergen, Joyce Spendel, Tineke van Os, Marijke Kljn en Sander de Ridder. Foto: Pr
De 92e Autotocht Ouden van Dagen is op woensdag 8 mei 3 uur geleden 1
Afbeelding
"BLIJSPEL" VERGETELHEID toneelgroep Voorschoten: alleen nog kaarten voor 6 april 19 uur geleden