<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Foto: Ellen de Vette

Vereniging Ouderenbelang Voorschoten (VOV) sluit tijdelijk de deuren tot 1 november

Voorschoten - Hoewel het bestuur van de VOV goede hoop had dat ze in het najaar en de winter - zij het op aangepaste wijze - weer van alles zou kunnen organiseren, zorgt de opleving van het coronavirus ervoor dat het wederom niet mogelijk is om door te gaan met de diverse activiteiten. 

Dat gaat het bestuur enorm aan het hart, helemaal omdat zij zagen hoe de leden van de VOV de activiteiten hadden gemist en hoe blij men was om weer bij elkaar te komen. Helaas zijn de nieuwe richtlijnen van de overheid nauwelijks in te passen in het vertrouwde verenigingsgebouw van de VOV. Het voornaamste obstakel daarbij is dat het met de huidige regels vrijwel onmogelijk is de VOV leden die gezelligheid en verzorging te kunnen bieden die zij gewend zijn. 

Na wikken en wegen is besloten om tot 1 november de deuren gesloten te houden. Het is heel triest, maar deze beslissing is genomen voor een ieders gezondheid. Het bestuur hoopt spoedig weer met een positief bericht te kunnen komen. Zodra de situatie ten goede verandert zullen zij dat direct aankondigen op de website van de VOV: www.vovvoorschoten.nl en aanplakken op de deur van het verenigingsgebouw aan de Einsteinlaan 3. En u weet het, als de vlaggen daar uithangen, bent u weer van harte welkom!


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten