Afbeelding
Foto: Ellen de Vette

Vereniging Ouderenbelang Voorschoten (VOV) sluit tijdelijk de deuren tot 1 november

Algemeen

Voorschoten - Hoewel het bestuur van de VOV goede hoop had dat ze in het najaar en de winter - zij het op aangepaste wijze - weer van alles zou kunnen organiseren, zorgt de opleving van het coronavirus ervoor dat het wederom niet mogelijk is om door te gaan met de diverse activiteiten. 

Dat gaat het bestuur enorm aan het hart, helemaal omdat zij zagen hoe de leden van de VOV de activiteiten hadden gemist en hoe blij men was om weer bij elkaar te komen. Helaas zijn de nieuwe richtlijnen van de overheid nauwelijks in te passen in het vertrouwde verenigingsgebouw van de VOV. Het voornaamste obstakel daarbij is dat het met de huidige regels vrijwel onmogelijk is de VOV leden die gezelligheid en verzorging te kunnen bieden die zij gewend zijn. 

Na wikken en wegen is besloten om tot 1 november de deuren gesloten te houden. Het is heel triest, maar deze beslissing is genomen voor een ieders gezondheid. Het bestuur hoopt spoedig weer met een positief bericht te kunnen komen. Zodra de situatie ten goede verandert zullen zij dat direct aankondigen op de website van de VOV: www.vovvoorschoten.nl en aanplakken op de deur van het verenigingsgebouw aan de Einsteinlaan 3. En u weet het, als de vlaggen daar uithangen, bent u weer van harte welkom!

Nieuws overzicht

Afbeelding
Voorschotense Krant vrijdag in de bus en op www.voorschotensekrant.nl 8 uur geleden
Afbeelding
"BLIJSPEL" VERGETELHEID toneelgroep Voorschoten: alleen nog kaarten voor 6 april 12 uur geleden
Afbeelding
Leerlingen Gevers: oorlogsverhalen blijven vertellen 17 uur geleden
Jesper Zonneveld neemt per 1 april Heymans IJzerwaren aan het Treubplein 6, over van Bob Heijmans. Foto: Nelleke de Vries
Heymans IJzerwaren heeft nieuwe eigenaar: Jesper Zonneveld 22 uur geleden 27
De familie van Ton is blij met het speciale bankje
Een eigen bankje met plaquette voor Ton van der Pol 27 mrt, 15:44 9