De Boschbloem doet mee aan de Rabo Club supportactie
De Boschbloem doet mee aan de Rabo Club supportactie Foto: Archief

Stem op De Boschbloem bij de Rabo Club supportactie

Algemeen Regio nieuws

Hoe meer stemmen De Boschbloem krijgt, des te beter voor de kas van de Vereniging Buurthuis Bloemenwijk Boschgeest. Iedereen die De Boschbloem een warmhart toedraagt, een particuliere bankrekening heeft bij en lid is van de Rabobank in de Regio Den Haag kan 5 stemmen uitbrengen, te verdelen over minimaal 3 en maximaal 5 doelen. 

Mag De Boschbloem op uw stem rekenen? Stem dan direct in de Rabo App of online oprabobank.nl/clubsupport. U kunt stemmen t/m 25 oktober 2020. In november volgt dan de finale en de uitreiking van de donatie. Volg hiervoor de webpagina van de Rabobank RegioDen Haag.

Vereniging Buurthuis Bloemenwijk Boschgeest heeft zich dus ingeschreven voor financiële ondersteuning door de Rabo “Clubsupport” actie. Het bedrag dat uitgekeerd wordt is afhankelijk van het aantal stemmen dat op de vereniging wordt uitgebracht. De vereniging doet mee in de categorie “samenleving” van de Regio Den Haag. 

Activiteitencentrum De Boschbloem heeft 3 zalen voor alle activiteiten, zoals line dancing, taallessen, tekenen/schilderen, bridge, klaverjas, naaien, borduren, edelsmeden, schaken, etc. Zo biedt de vereniging een bijdrage op sociaal-cultureel terrein waar veel vraag naar is en waar grote groepen, vooral, ouderen graag gebruik van maken. Ruim 60 vrijwilligers zetten zich hiervoor geheel belangeloos in.

Twee van die zalen zijn vorig jaar opgeknapt, de derde is dringend aan renovatie toe. Verder is er de wens om het klimaat in het gebouw te verbeteren door middel van een groen dak. Ook de energietransitie (zonnepanelen) staat hoog op de prioriteitenlijst. Zo hoopt de vereniging voor de toelevering van elektriciteit zelfvoorzienend te worden. Dit zal de kosten verlagen en de mogelijkheid gaan openen voor b.v. airconditioning. Met de steeds warmer wordende zomers is dat geen overbodige luxe met een hele wand van glas op het zuiden! Bij voorbaat hartelijk dank.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Jaarconcert Harmonie Voorschoten op zondag 25 juni 28 minuten geleden
Afbeelding
Kamers met Aandacht 1 uur geleden
Afbeelding
Sugar 'n Spice, huisgemaakt gebak en gerechten op de vrijdagmarkt 4 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe inwoners Voorschoten bezochten 1e Cultuurproeverij! 20 uur geleden
Afbeelding
Doe mee aan het onderzoek van Sporttafel Voorschoten 20 uur geleden