<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Foto:

Van Veen Assurantiën & Hypotheken en RegioBank nu ook in Zoeterwoude

Woensdag 14 oktober vond de opening van de tweede vestiging van Van Veen Assurantiën & Hypotheken en RegioBank plaats aan de Dorpsstraat 20 in Zoeterwoude-Dorp. Helaas werd de vestiging vanwege het corona protocol niet, zoals aangekondigd, geopend door de burgemeester van Zoeterwoude, maar niettemin werd het toch een feestelijke gebeurtenis. Geïnteresseerden konden van 13.00 - 16.00 uur kennis komen maken met het nieuwe kantoor en de medewerkers.

Van Veen benadrukt, ‘Nu er meer banken uit de dorpen verdwijnen wordt de RegioBank steeds belangrijker. Wij blijven in een dorp, sterker nog de Regiobank verhuisd van Zoeterwoude-Rijndijk naar Zoeterwoude-Dorp’.

Het voormalige pand van de drogist aan de Dorpsstraat werd ingrijpend verbouwd voor de vestiging van het tweede kantoor van Berthold van Veen. In het kantoor komt niet alleen een RegioBank waar mensen terecht kunnen voor alle geldzaken,  maar men kan er ook terecht voor hyptheekadvies en verzekeringen.

Verzekeringen en Hypotheken
Er wordt momenteel veel gebouwd in de regio, dat betekent dat de huizenmarkt in beweging komt. Voor het afsluiten van hypotheken kunnen wij met bijna alle hypotheekverstrekkers zaken doen. Je krijgt dus altijd een hypotheek op maat. Door de toenemende adviesaanvragen kon ik het werk niet meer alleen aan en was uitbreiding noodzakelijk. Ik ben dan ook blij dat erkend hypotheekadviseur André Pelle ons team is komen versterken.”

Ook voor het afsluiten van verzekeringen kunnen de adviseurs van Van Veen Assurantiën & Hypotheken bij meerdere gerenommeerde partijen terecht. ‘Wij hebben aanstellingen bij veel verzekeraars waaronder NH 1816, Klaverblad, Aegon, Nationale Nederlanden en ASR’, vertelt Berthold van Veen.

‘Al kun je bij de RegioBank geen contant geld pinnen, toch zijn wij een volwaardige bank’. Bij alle pinautomaten kun je met je pas van de RegioBank terecht. Wat ons onderscheidt van de andere banken is het persoonlijk contact. Wij kennen onze klanten en dat geeft vertrouwen. Bij de RegioBank kan ook nog steeds de welbekende Zilvervlootspaarrekening worden afgesloten.

Sponsoring
In Voorschoten staat Van Veen Assurantiën & Hypotheken en RegioBank midden in de samenleving. Menige sportvereniging en evenementenorganisator kan rekenen op sponsoring. ‘Sport en evenementen zijn belangrijk voor de verbinding in een dorp. Daar leveren wij graag een bijdrage aan’, aldus van Veen. ‘Wij hopen dat ons kantoor dezelfde band met de inwoners van Zoeterwoude en omgeving zal krijgen. Vanaf 15 oktober kan iedereen bij ons terecht, zowel in Voorschoten als in Zoeterwoude-Dorp’.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten