<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Foto:

‘Friends Events’ voor vluchtelingen in Bangladesh

Zeven studenten van de Hogeschool Leiden onder de naam ‘Friends Events’ organiseren op 31 oktober een online benefiet via het platform Zoom voor het goede doel MIVA. De leerlingen hopen hiermee genoeg geld op te halen om vluchtelingen in Bangladesh geschikte medische zorg te bieden.

Vanuit een pand gelegen in het centrum van Utrecht zullen de zeven studenten op 31 oktober 2020 tientallen 50-plussers ’s avonds vermaken met verschillende onlineactiviteiten. Het doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor pionier Anwar.

Ambulance voor Anwar
Anwar is een 43-jarige pionier uit Bangladesh. Hij zet zich met veel liefde in voor de Rohingya, burgers die in 2017 uit Myanmar zijn verdreven als gevolg van een groot conflict. Zo’n 1 miljoen Rohingya leven nu in verschillende armoedige kampen. In deze kampen is geen ambulance en geen medische zorg. Dankzij meerdere donateurs kon MIVA Anwar het afgelopen jaar al helpen aan één ambulance. Friends Events hoopt Anwar aan een tweede ambulance te kunnen helpen.

Over MIVA
MIVA is een organisatie die zich inzet voor lokale pioniers zoals Anwar met onmisbare vervoers- en communicatiemiddelen. Deze pioniers in Afrika, Azië en Latijns-Amerika zetten zich in om anderen in hun omgeving te helpen. Het afgelopen jaar hielp MIVA hun pioniers met 292 vervoers- en communicatiemiddelen.

Het evenement
Het door Friends Events georganiseerde evenement heet ‘Gather Friends For Ambulance’. Tijdens dit evenement worden de gasten via het platform Zoom vermaakt door middel van een bingo, pubquiz, webinar en een verassingsactiviteit. Een kaartje bedraagt €5. Aanmelden kan voor 22 oktober via https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdlkeXC0P6C2iexNk5nFU2USnIvrI9ULVtJNAmV2-IJhLPCbg/viewform.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten