Afbeelding
Foto: Voorschoten Scare Zone

Ruim 200 kids deden mee aan Voorschoten Scare Zone

Algemeen Regio nieuws

Halloween, een traditie die de laatste jaren steeds meer vaste grond krijgt in het dorp. En afgelopen 31 oktober was niet anders. De organisatie van de tweede Voorschoten Scare Zone is dan ook razend enthousiast over de vele bezoekers. Het evenement werd een groot succes met meer dan 200 kinderen uit Voorschoten én uit de regio die in het dorp kwamen griezelen. Wel op afstand:  

‘Wat hebben wij weer genoten van alle blije gezichten! En wat hadden wij dit nodig. Als alles om je heen wordt afgelast sinds maart en dat er dan toch iets door kan gaan, geeft je een extra boost. En dat dit door kon gaan, hebben wij met z’n allen gedaan. Iedereen heeft zich van zijn beste kant laten zien en zijn/haar creativiteit benut als het gaat om snoep uitdelen. 

Van een stok met een haak eraan tot een stap achteruit doen en de kinderen zo een snoepje uit een bak laten pakken. Weer een ander had de achterbak omgetoverd tot grabbelton. Tot de dag ervoor hebben wij contact gehad met de gemeente Voorschoten en op de dag zelf nog met de wijkagent om ervoor te zorgen dat alles door kon gaan, met extra controle en de benodigde maatregelen. 

Wij hadden langs de route ook zogenaamde wegwijsgriezels die ervoor zorgden dat alles goed verliep. En we kunnen je vertellen, alles is goed verlopen. De wegwijsgriezels hoefden niemand te waarschuwen, alleen maar te helpen met de Voorschoten Scare Zone route. 

Iedereen wilde dat dit goed verliep en dat was goed te zien. De wegwijsgriezels, alsmede de deelnemende huizen, hadden een mondkapje op en hielden goed afstand. We denken dat er zeker meer dan 200 kinderen langs de deuren zijn geweest; meer dan wij dachten. Sommige huizen waren door hun snoep heen en moesten snel naar de supermarkt om meer te halen. Er waren zelfs gezinnen uit Oegstgeest en Zoeterwoude.

Wij kunnen concluderen dat dit zeker een succes was. Wij verheugen ons op volgend jaar. Mochten bezoekers nog foto’s hebben gemaakt en die met ons willen delen, dan graag. Deel ze op www.facebook.com/halloweenvoorschoten, of stuur ze naar voorschotenscarezone@gmail.com 

Tot volgend jaar, blijf veilig en een griezelige virtuele knuffel van het team van Voorschoten Scare Zone.

Nieuws overzicht

De Cirkelbus verzorgde weer een kleurrijke tocht voor abonnees.
Naar de bollen: de Cirkelbus reed vier keer 13 minuten geleden
Afbeelding
Kinderpartijtje in het filmtheater 15 uur geleden
Het trieste resultaat van één nacht vorst. 90% van de druivenoogst is mislukt.
Vorst nekt druivenoogst Chateau Deux Filles 17 uur geleden
Anja en Zhang Hu zijn al 25 jaar eigenaar van Restaurant Alexander. Een must voor de liefhebbers van de echte Chinese keuken. Foto: PR
Restaurant Alexander: de echte traditionele Chinese keuken 18 uur geleden
Na afloop werd er nog druk gediscussieerd over de antwoorden. Het bleef nog lang gezellig!
Ruim 180 deelnemers aan Oranje Pubquizzen 23 uur geleden 6