SenerGie, voordeel voor jezelf en de Voedselbank!
Logo voorschotensekrant.nl
Foto:

SenerGie, voordeel voor jezelf en de Voedselbank!

Voorschoten - Na 20 jaar voor een aantal woningbouwverenigingen gewerkt te hebben werd hij te oud en te duur bevonden. Daarom is Jean-Louis Renooij nu bijna 5 jaar geleden noodgedwongen gestart met een eigen bedrijf, SenerGie. Met zijn horeca-bloed wil hij zijn hele leven al mensen helpen en ontzorgen, mensen laten genieten van alles wat het leven te bieden heeft.

SenerGie ontzorgt mensen bij de overstap naar een andere energieleverancier. Het gehele proces van de keuze naar de energiemaatschappij met de op dat moment laagste tarieven, de opzegging bij de huidige leverancier en de daadwerkelijke overstap wordt door SenerGie uitgevoerd. Dat levert veel financieel voordeel op aangezien mensen daarop niet alert zijn en veelal niet (jaarlijks) overstappen van energiemaatschappij. Senergie ontzorgt en kunnen besparingen voor particulieren oplopen van € 50,- tot soms wel € 500,-.

HUISUITZETTING OF DE VOEDSELBANK
Helaas loopt het aantal mensen met schulden op. Bij woningbouwverenigingen heeft hij veelvuldig huisuitzettingen meegemaakt en vaak geprobeerd deze te voorkomen. Met wisselend resultaat maar altijd in de overtuiging dat je zoiets zelf nooit mee wilt meemaken. Om mensen met een smalle beurs te helpen wat meer financiële ruimte te krijgen, geeft hem een goed gevoel en de overstapper is helemaal een gelukkig mens. Hij neemt de overstapper heel veel gedoe uit handen omdat het ieder jaar toch weer lastig vergelijken is en onduidelijk omdat je soms appels met peren moet vergelijken. Inmiddels is Jean-Louis een specialist en sluit jaarlijks veel gezinnen over naar een andere energieleverancier met scherpere tarieven. Ook voor inmiddels 15 bewindvoerders doet hij de jaarlijkse overstap om zijn/haar cliënten wat extra lucht/geld te geven voor leukere dingen dan de betaling van elektra en gas.

5-JARIG JUBILEUM SENERGIE = VIJFENTWINTIG EURO PER OVERSTAPPER VOOR DE VOEDSEBANK
In het verlengde van deze huisuitzettingen en het werk wat de bewindvoerders doen heeft Jean-Louis besloten om in 2021 bij iedere nieuwe overstapper via Senergie € 25,- te doneren aan de Voedselbank Voorschoten. Op deze manier bespaart de overstapper geld en wordt de Voedselbank enorm geholpen want ten gevolge van de economische crisis die het Corona virus veroorzaakt worden er landelijk enkele tientallen duizenden nieuwe aanmeldingen voor hulp van de Voedselbank verwacht. Kortom twee vliegen in één klap.

CORONA INZAMELINGEN
De Voedselbank Voorschoten zal door de Corona maatregelen voorlopig niet in de gelegenheid zijn om de gebruikelijke inzamelingen bij de diverse supermarkten te organiseren dus is elke andere hulp meer dan welkom. Kortom, ben je de afgelopen jaren niet overgestapt naar een andere energieleverancier met scherpere tarieven, zo steun je de Voedselbank indirect. Ben je recent wél overgestapt dan kan je de Voedselbank Voorschoten ook rechtstreeks steunen door een bijdrage over te maken op rekeningnummer NL 71 RABO 0126642850.

538-VOEDSELBANK
Radio 538 komt met ‘Missie 538’ in actie voor de voedselbank. Van 14 tot en met 18 december zetten de dj’s van 538 alles op alles om zoveel mogelijk mensen te helpen. In Nederland leven bijna één miljoen mensen onder de armoedegrens. De voedselbanken helpen Nederlanders die het zelf even niet redden door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten. Door het coronavirus is het aantal mensen dat de voedselbank nodig heeft gestegen en daarom is het de missie van 538 om te helpen.

80% BETAALT NOG STEEDS ONNODIG TEVEEL
SenerGie ontvangt veel jaarnota’s via de website www.Senergie.pro en ziet nog steeds dat circa 80% van alle Nederlanders onnodig te veel betaalt voor elektra en gas. Daarom zoeken zij graag, volledig onafhankelijk binnen de Nederlandse energie markt, naar de beste aanbiedingen voor iedereen in en buiten Voorschoten én dat volledig zonder kosten.

VOORSCHOTENSE ONDERNEMERS
SenerGie heeft inmiddels ook veel Voorschotense ondernemers van een contract op maat voorzien maar ook buiten Voorschoten is SenerGie actief, van Sittard tot Grou en van Groningen tot Raamsdonksveer. “Ik weet dat ondernemers helemaal gek worden gebeld en de deur platgelopen worden door “energiecowboys” die snel provisie willen opstrijken en een langlopend wurg contract met ondernemers (en particulieren) willen afsluiten” aldus Jean-Louis. En hij vervolgt “Ik werk aan vertrouwen en bij mij kunnen ondernemers met een hoog elektra verbruik (vanaf 20.000 kWh) zelfs te allen tijde van hun contract af zonder zelfs 1 euro boete te betalen. Maar dat is nog nooit gebeurd omdat de tarieven zo laag zijn dat het nergens goedkoper kan. Mijn klanten blijven klant zolang ze blijven ondernemen en brengen vaak daarna ook hun prive aansluiting ook nog onder bij deze energieleverancier” De leverancier waarmee SenerGie uitstekende afspraken heeft gemaakt staat niet op het shirt van Ajax of Feijenoord, maakt geen gelikte advertenties in glossy magazines en zul je nooit horen op de radio of zien op TV. Deze dure reclame uitingen kosten veel geld en uiteindelijk moet de klant deze kosten betalen. Veel ondernemers zijn zo enthousiast over SenerGie dat het domino-effect gigantisch is en ik eigenlijk niet hoef te adverteren in De Voorschotense Krant! Nu dus even wél, in het kader van het 5 jarig jubileum en de daaraan gekoppelde Voedselbank-actie, en omdat Jean-Louis van mening is dat iedere ondernemer (EN particulier) via SenerGie zou moeten onderzoeken of hij met heel weinig moeite extra geld kan verdienen. Of geld kan besparen ……………het is maar hoe je het ziet. Echt heel weinig moeite … de meest recente jaarnota is alles wat SenerGie nodig heeft om een eerlijk, transparant voorstel te maken.

SPECIAAL VOOR JOU VOOR ONDER DE KERSTBOOM SAMENGESTELD

DÉ SenerGie Kerst 2020 Playlist
1. Open je smartphone camera
2. Scan de QR-code
3. Geniet van de playlist

Meer berichten