Afbeelding
Foto:

Nog plaatsen vrij voor kerstprogramma op 12 december in Voorschoten!

Algemeen

Er zijn nog volop plaatsen te reserveren voor het kerstprogramma van de Cultuurfabriek en Hart van Voorschoten op 12 december 2020 in Het Kruispunt en De Dorpskerk. Er zijn optredens van Balletstudio Giselle More than dance, Jeugdtheaterschool Theaterplaats, tentoonstelling van Galerie Sorelle Sciarone, Herman Lodder(orgel), Vox Clara (koor), Annebelle Hoogvliet (zang). Reserveren is verplicht en kan via www.cultuurfabriekvoorschoten.nl/cultuuragenda, daar staat ook het programma en de tijden.

In de buitenlucht kan op 12 december worden geluisterd naar Charles Dickensorkest en Trompettisten van Muziekvereniging Laurentius en Gijsbert Kok (carillon). Muziekvereniging Laurentius verkoopt in Het Kruispunt kerststukjes.

Kom naar het centrum van Voorschoten, wees zorgvuldig met winkelen en geniet van vele (culturele) activiteiten uitgevoerd door Voorschotense culturele organisaties en musici.

Afbeelding

Nieuws overzicht

Afbeelding
Toerclub Stompwijk organiseert 31e Elfdorpentocht 1 uur geleden
Afbeelding
Activiteiten meivakantie bij Intratuin 5 uur geleden
Binnenkort komt het eerste boek van Astrid Janson over haar hechtingsstoornis uit. Tegelijkertijd is ze hobbyfotograaf en exposeert in Amersfoort. Foto: VSK
Ontmoeting bij de Dorpspomp 6 uur geleden
Afbeelding
Vacature doktersassistente 6 uur geleden 1
Afbeelding
Cyberaanval op gemeente afgeslagen 8 uur geleden