Afbeelding
Foto: VSK

De bibliotheek helpt je lezend door de lockdown

Cultuur Kunst & Cultuur

Nederland staat stil. Wij hebben te maken met een grote lockdown. Als bibliotheek blijven wij zorgen dat je de lockdown lezend door kan komen. Reserveer je boeken online (of telefonisch), wacht op ons bericht en maak dan een afspraak om de boeken op te halen én terug te brengen. Ben je nog geen lid en wil je tijdens deze lockdown toch lezen? Maak je lidmaatschap dan via de website in orde of zoek telefonisch contact met ons. We verwelkomen je héél graag als nieuw lid.

Maak een afspraak met de Formulierenbrigade
De Formulierenbrigade in Voorschoten blijft op afspraak doorgaan in de bibliotheek, ook in de kerstvakantie. Heb je te maken met lastige formulieren? Of een moeilijke aanvraag? Neem dan contact op met de bibliotheek, telefonisch 071 561 56 78 of per e-mail voorschoten@obvw.nl.

Laatste Spreekuur Schuldhulpmaatje en Leergeld van 2020
Op vrijdag 18 december is er nog één keer het Spreekuur Schuldhulpmaatje en Leergeld in Voorschoten. Maak telefonisch 06 27 05 80 60 of via de website www.obvw.nl een afspraak tussen 13.30 uur en 14.30 uur. Na de kerstvakantie (vrijdag 8 januari) is het volgende spreekuur.

Bibliotheek ook online veel te bieden
Nu met de lockdown focussen we ons op wat er allemaal wél kan! Ook online hebben we als bibliotheek veel te bieden: e-books lezen, luisteren naar boeken, tijdschriften online lezen en nog veel meer! Bekijk onze website www.obvw.nl voor alle informatie. Meer informatie: info@obvw.nlVoorschoten 071 561 56 78

Activiteiten voor kwetsbare groepen
Nu we in Nederland te maken hebben met de lockdown hebben, hebben veel mensen het zwaar. Als bibliotheek zijn wij in de gelegenheid om activiteiten te organiseren voor kwetsbare groepen. Heb je ideeën? Of wil je iets organiseren? Laat het ons weten via e-mail info@obvw.nl.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Volleybalrecreanten Gemini Kangeroes zoeken sociale spelers 8 uur geleden
Jan Spit (l) en Hans Dijksterhuis organiseren ook dit jaar het Voorschoten Open op 25 mei. Foto: VSK
13e editie Voorschoten Open Golf op zaterdag 25 mei 14 uur geleden
Afbeelding
Depressievereniging afdeling Leiden heeft ruimte voor nieuwe deelnemers!! 14 uur geleden
Na nog veel spannende momenten in het laatste kwart bleef de eindstand onbeslist, wat voor de blauwen toch als winst voelde!
Meisjes Forescate MO 12-4 spelen gelijk tegen Zoetermeer 15 uur geleden
Isis en Lisanne wonnen de dubbel.
Forescate 1 haalt met 6-0 de eerste overwinning binnen 15 uur geleden