Afbeelding
Foto: bibliotheek Voorschoten

Online Muziekworkshop ‘Coco kan het!’ in de bieb

Cultuur Kunst & Cultuur

Van 20 t/m 30 januari is het weer tijd voor de Nationale Voorleesdagen! Het boek ”Coco kan het!” van Loes Riphagen is gekozen tot prentenboek van het jaar 2021. Daarom organiseert Bibliotheek Voorschoten-Wassenaar op woensdag 20 & 27 januari een online muzikale workshop over Coco voor kinderen van 2-4 jaar en hun ouders. 

Deelnemers ontvangen een link en kunnen dan digitaal via Zoom meedoen met deze muziekworkshop. Je kunt vanaf 9.50 uur inloggen zodat de workshop op tijd kan beginnen. Meld je snel aan via obvw.nl voor deze workshop vol muziek, spel en verhalen!

Lastige formulieren?
De Formulierenbrigade helpt je!De Formulierenbrigade blijft op afspraak doorgaan in Bibliotheek Voorschoten. Heb je te maken met lastige formulieren? Of een moeilijke aanvraag? Neem dan contact op met de bibliotheek, telefonisch 071 561 56 78 of per e-mail voorschoten@obvw.nl.

Spreekuur Schuldhulpmaatje en Leergeld
Elke vrijdag kun je in Bibliotheek Voorschoten terecht voor financiële informatie bij het Spreekuur Schuldhulpmaatje en Leergeld. Maak telefonisch 06 27 05 80 60 of via de website www.obvw.nl een afspraak tussen 13.30 uur en 14.30 uur.

Voordeel met je biebpas
Jij bent natuurlijk al bekend met de voordelen van je biebpas. Toch? Op onze website obvw.nl staan ze allemaal op een rijtje.
Naast al deze voordelen krijg je nu nog meer voordeel! Exclusieve acties bij geselecteerde winkeliers uit onze dorpen. Houd onze kanalen in de gaten voor de exclusieve acties alléén voor bibliotheekleden.
Ken je iemand die nog geen lid is van onze bibliotheek? Geef het door en laat direct het lidmaatschap in orde maken via de website. Al vanaf € 3,75 per maand. Op afspraak kan de biebpas opgehaald worden en kan direct gebruik gemaakt worden van de exclusieve acties.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Voorschotense Krant vrijdag in de bus en op www.voorschotensekrant.nl 10 uur geleden
Afbeelding
"BLIJSPEL" VERGETELHEID toneelgroep Voorschoten: alleen nog kaarten voor 6 april 13 uur geleden
Afbeelding
Leerlingen Gevers: oorlogsverhalen blijven vertellen 19 uur geleden
Jesper Zonneveld neemt per 1 april Heymans IJzerwaren aan het Treubplein 6, over van Bob Heijmans. Foto: Nelleke de Vries
Heymans IJzerwaren heeft nieuwe eigenaar: Jesper Zonneveld 23 uur geleden 27
De familie van Ton is blij met het speciale bankje
Een eigen bankje met plaquette voor Ton van der Pol 27 mrt, 15:44 9