Afbeelding
Foto: Ellen de Vette

Leuke vacature op de Kinderboerderij

Algemeen

Voorschoten - Sandy Seyn heeft het druk op de Kinderboerderij Voorschoten. ‘De verzorging van de dieren, het ontvangen en te woord staan van bezoekers, het organiseren van activiteiten en de begeleiding van de cliënten van de dagbesteding neemt heel veel tijd in beslag’, zegt Sandy. Daarom zoekt zij op korte termijn iemand die haar kan komen assisteren. Het betreft aanvankelijk een baan voor enkele dagen maar naar mate er meer cliënten voor de dagbesteding komen kan het aantal uren in de toekomst worden uitgebreid. De verdiensten zijn conform de CAO die op het werk van toepassing is. 

Sandy komt graag in contact met een vriendelijke en flexibele medewerker (m/v) de cliënten gaat begeleiden, de dieren helpt te verzorgen en bezoekers te woord zal staan. 

De werkdagen woensdag en vrijdag de gehele dag, maandelijks 1 zaterdag en 1 zondag in overleg. (mogelijk uitbreiding aantal uren in de toekomst) 

Voor deze functie is ervaring in de zorg een pré en ben je bij voorkeur woonachtig in de regio van de kinderboerderij. Ben je enthousiast geworden en denk je aan alle voorwaarden te voldoen?  

Stuur dan je reactie en motivatie naar:  Stichting Kinderboerderij Voorschoten, info@stichtingkinderboerderijvoorschoten.nl 

NB: in verband met Corona is de Kinderboerderij voorlopig voor bezoekers gesloten!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Nieuws overzicht

Afbeelding
Toerclub Stompwijk organiseert 31e Elfdorpentocht 1 uur geleden
Afbeelding
Activiteiten meivakantie bij Intratuin 5 uur geleden
Binnenkort komt het eerste boek van Astrid Janson over haar hechtingsstoornis uit. Tegelijkertijd is ze hobbyfotograaf en exposeert in Amersfoort. Foto: VSK
Ontmoeting bij de Dorpspomp 6 uur geleden
Afbeelding
Vacature doktersassistente 6 uur geleden 1
Afbeelding
Cyberaanval op gemeente afgeslagen 8 uur geleden