Het maximale aantal deelnemers aan de Voorschotenloop is bereikt. De inschrijving is gesloten. Foto: voorschotenloop.nl
Het maximale aantal deelnemers aan de Voorschotenloop is bereikt. De inschrijving is gesloten. Foto: voorschotenloop.nl

Virtuele Voorschotenloop is vol

Sport Sport

De inschrijving voor de virtuele Voorschotenloop is gesloten nadat het maximale aantal van 500 deelnemers is bereikt. Het onderstreept nogmaals de populariteit van het Zorg en Zekerheid Circuit waarvan tot nu toe elke loop vroegtijdig was volgeboekt.

Vanwege de coronacrisis vindt de Voorschotenloop dit jaar virtueel plaats. Dit betekent dat iedereen de traditionele afstanden van 5 kilometer, 10 kilometer en 10 Engelse mijl kan afleggen op een moment dat het hem of haar uitkomt. Ook kunnen de deelnemers zelf een parcours uitzoeken. Dit hoeft dus niet in Voorschoten te zijn. Het is natuurlijk niet zo gezellig als je gewend bent, maar wel een heel goed alternatief om in vorm te blijven en iets te hebben om voor te trainen.

App
Iedereen die zich heeft ingeschreven, krijgt toegang tot de speciale app van het Zorg en Zekerheid Circuit waarmee je jouw ‘run’ kunt registreren. Lopen kan tussen 6 maart en 21 maart. Uiteraard moet je je hierbij houden aan alle geldende coronamaatregelen. Na afloop krijg je jouw welverdiende medaille thuisgestuurd. Op www.zorgenzekerheidcircuit.nl is de uitslag terug te vinden.

De Voorschotenloop is de zesde hardloopwedstrijd op de kalender van het populaire Zorg en Zekerheid Circuit. Na de Voorschotenloop staan de Braassemloop en de Omloop van Noordwijkerhout op de kalender. Iedereen die aan zes of meer lopen van het Zorg en Zekerheid Circuit heeft deelgenomen, krijgt het traditionele fraaie hardloopshirt van het circuit.

Meer informatie over de Voorschotenloop is te vinden op www.voorschotenloop.nl.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Voorschotense Krant morgen in de bus en nu al online 8 uur geleden
Afbeelding
Fortgensschool schaakkampioen van district Leiden 9 uur geleden 1
Afbeelding
Mis het niet: De Goed Voor Elkaar Show 2024! 14 uur geleden
Wethouder Paul de Bruijn kwam Imadeddine Hader van de Stichting Assalem feliciteren. Foto's: VSK
Het begin van een traditie: samen het Suikerfeest vieren 21 uur geleden 1
Afbeelding
Blijf langer sterk 23 uur geleden