<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Foto:

MAEX ondersteunt met 88.000 euro maatschappelijke initiatieven

MAEX Impuls Haaglanden stelt € 88.000,- beschikbaar voor initiatieven die maatschappelijke waarden leveren aan de regio Haaglanden, waar ook Voorschoten onder valt. MAEX Impuls is een fonds voor initiatieven die hun organisatiekracht willen versterken, een onderdeel dat vaak moeilijk te financieren is.  

Nadat de MAEX Impuls Haaglanden in 2020 al 27 initiatieven heeft kunnen helpen om hun organisatiekracht te versterken, wil MAEX de Impuls Haaglanden in 2021 groter aanpakken om zo nog meer initiatieven uit de regio Haaglanden te professionaliseren. In samenwerking met VGEH, Fonds1818 en de Gravin van Bylandt Stichting is er in 2021 €88.000,- beschikbaar voor de MAEX Impuls Haaglanden. Onze grootste Impuls tot nu toe gaat open op dinsdag 13 april om 10:00 uur.

Donatie aanvragen
Heb jij een initiatief dat maatschappelijke waarde levert in de regio Haaglanden? Meld je dan nu aan voor de @MAEX Impuls Haaglanden waarin je een donatie kunt aanvragen van 500 tot 2500 euro om je organisatie te versterken. Van 13 t/m 20 april kunnen maatschappelijke initiatieven in de regio Haaglanden een aanvraag doen voor de @MAEX Impuls Haaglanden Voor meer informatie, de voorwaarden en om je aan te melden voor de Impuls ga je naar https://bit.ly/3cFPIAm

Doel MAEX Impuls
De MAEX Impuls is een ‘innovatief fonds concept’ waaraan bedrijven, overheden en fondsen hun financiële bijdragen kunnen leveren. Met als gezamenlijk doel de organisatiekracht van maatschappelijke initiatieven te versterken. Bij MAEX aangesloten initiatieven kunnen vervolgens een aanvraag doen voor een financiële bijdrage. Omdat MAEX deze initiatieven, hun activiteiten, prestaties en impact kent, worden aanvragen via een snelle en efficiënte procedure geregeld en kan geld vanuit zo’n MAEX Impuls al binnen tien werkdagen worden verstrekt.

Enkele voorbeelden van initiatieven waarvoor je een donatie kunt aanvragen:

Sociaal inkopen
Koop producten en diensten met een verhaal. Dat levert je niet alleen een mooi product op, maar daarmee help je ook een initiatief en draag je bij aan de sociale impact die zij maken. Wat dacht je van een onvergetelijk bedrijfsuitje of een etentje in een restaurant dat wordt gerund door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt?

Impact maken: Impuls
Als bedrijf, fonds of overheidsinstelling kun je maatschappelijke initiatieven een Impuls geven door geld of uren ter beschikking te stellen. Uit de beschikbare middelen kunnen initiatieven een aanvraag doen om hun organisatiekracht te versterken.

Meer weten 6 april digitale meeting

Op 6 april om 15:00 uur organiseren MAEX en VGEH een digitale meeting over de Impuls voor initiatieven uit de regio Haaglanden. Tijdens deze meeting wordt de aanvraagprocedure toegelicht en kun je als initiatief je persoonlijke vragen stellen. Aanmeldingen voor de informatiesessie verlopen via Eventbrite. Heb je vragen over de MAEX Impuls Haaglanden? Ook kan je contact opnemen met info@maex.nl.

Aanvragen van 13 april tot en met 20 april 2021
Let op: de periode van openstelling voor aanvragen is van 13 april (10.00 uur) tot en met 20 april (22.00 uur) 2021. De aanvragen worden op volgorde van binnenkomst beoordeeld, wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Aanvragen worden alleen meegenomen in de beoordeling als er nog budget beschikbaar is. Heb je minder dan een jaar geleden al een financiële Impuls Haaglanden ontvangen? Dan kan je nu geen aanvraag doen.

https://maex.nl/#/impulsdetail/4982f939-8296-436b-9e0c-f6324b48319f


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten