Afbeelding
Foto: Ellen

Vacature enthousiaste Office manager

Algemeen

Het is een veelzijdige en uitdagende baan, waarbij je naast het visitekaartje van onze organisatie ook de spin in het web bent van ons dynamische communicatieadviesbureau. Het gaat om een functie minimaal van 32 uur per week.

Van Hulzen Communicatie is een fullservice communicatieadviesbureau in het centrum van Voorschoten. Wij werken voor (inter)nationale klanten zoals RIVM, Kaspersky, provincie Zuid-Holland, HORNBACH, Fleurop, Edet en diverse gemeentes. Ons bureau en het pand waar we in zitten, is op zoek naar een Office Manager.

Jouw taken:

Ontvangen van gasten, opdrachtgevers en leveranciersDiverse secretariële en administratieve werkzaamhedenOndersteuning van collega’s bij uiteenlopende werkzaamheden voor de klanten van het bureauInplannen van bijeenkomsten en vergaderingenEerste aanspreekpunt voor de andere huurders binnen ons pand Silver Business CenterContact met leveranciers voor onderhoud aan het pand en diverse apparatuurOrganisatie van interne activiteiten en ondersteuning bij externe evenementen

Jouw talenten:

sociaal vaardig en positief ingesteldproactief en goed georganiseerdgoede beheersing van de Nederlandse taal (spreken en schrijven)

Jouw opleiding en ervaring:

minimaal MBO-opleiding, gezien doorgroeimogelijkheden is opleiding op HBO-niveau ook welkomenkele jaren relevante werkervaringsuperhandig met computer, en de vele toepassingen (Microsoft Office, email marketing programma’s, Microsoft Teams, social media, etc.)

 Meer informatie of solliciteren?

Neem contact op met Karijn Walsh via 06 242 054 09 of stuur je cv en motivatiebrief naar vacatures@vanhulzencommunicatie.nl. We ontvangen graag je sollicitatie voor  3 mei 2021. De gesprekken worden in week 18 & 19 ingepland. Sollicitaties zonder motivatiebrief nemen we niet in behandeling.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Van Hulzen Communicatie gebruikt je gegevens ten behoeve van de behandeling en beoordeling van je sollicitatie. We bewaren je gegevens niet langer dan vier weken nadat de sollicitatieprocedure is geëindigd, tenzij dit is vereist om aan wettelijke verplichtingen te voldoen. Binnen onze organisatie hebben alleen personen toegang tot je gegevens die gezien hun functie of de betrokkenheid bij de sollicitatieprocedure toegang moeten hebben.


https://www.vanhulzencommunicatie.nl/vacatures/

Nieuws overzicht

In mei en juni komt de bodyscan weer naar Drogisterij De Pauw van eigenaresse Veronica de Smit. Inschrijven kan vanaf nu. Foto: VSK
Ook dit jaar de bodyscan bij Drogisterij De Pauw 30 minuten geleden
Afbeelding
Kasteel Duivenvoorde is weer open met een nieuwe expositie 41 minuten geleden
De Cirkelbus verzorgde weer een kleurrijke tocht voor abonnees.
Naar de bollen: de Cirkelbus reed vier keer 1 uur geleden
Afbeelding
Kinderpartijtje in het filmtheater 16 uur geleden
Het trieste resultaat van één nacht vorst. 90% van de druivenoogst is mislukt.
Vorst nekt druivenoogst Chateau Deux Filles 18 uur geleden